lijepe kao upis

Koje je ljepotice Victoria's Secret svojevremeno odbio?

Lifestyle / Zdravlje | 30. 08. 2017. u 22:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stotine djevojaka svake se godine s velikom nadom natječu za posao modela slavnog branda Victoria's Secret. U takvim odnosima, puno je više razočarenja nego ozarenih lica.

Međutim, mnoge od djevojaka koje su prošetale modnom pistom noseći na sebi intimno rublje Victoria's Secret, također su doživjele gorčinu neuspjeha na natječaju.

Gigi Hadid, koja je jedan od trenutačno najtraženijih modela na svijetu, nije ''primljena'' 2014. godine, unatoč velikoj žrtvi koju je podnijela pripremajući se.

"Trenirala sam svakodnevno i imala osjećaj da je moje tijelo spremno", kaže ova ljepotica u razgovoru za Express, napominjući kako je kasnije shvatila da joj je nervoza stajala na putu. Tek nakon što se ''posložila'', idući put pošlo joj je za rukom postati dijelom tima Victoria's Secret.

Njezina sestra Bella Hadid također je 2015. morala ''uknjižiti'' neuspjeh, ali je godinu dana kasnije primljena.

"Za sve što se događa postoji dobar razlog", kaže Bella Hadid.

Kolegica im Jasmine Tookes prvi put se natjecala kad joj je bilo 18 godina. Iako nije bila u prvome odabiru, šef Victoria's Secreta kasnije se ipak odlučio pozvati je.

U međuvremenu je dogurala do samoga vrha, jer je prošle godine nosila čuveni dijamantni grudnjak, vrijedan više milijuna dolara.

Australka Bridget Malcolm je tek nakon treće audicije primljena u ovo odabrano društvo. Prvi put nije dovoljno trenirala, dok joj je prilikom drugog nastupa nedostajalo samopouzdanja, kazala je za "Daily Mail".

Lijepa Brazilka Sara Sampaio također je prošla od trećeg puta.

"Ovo je uistinu specijalan posao. Moraš ga polagano zaslužiti", kaže 26-godišnja Sara.

Sara Sampaio - nema joj se što oduzeti...

Kopirati
Drag cursor here to close