Puno čokolade i zabave

Kandit Čokofest na platou Mepas Malla

Lifestyle / Zdravlje | 12. 09. 2017. u 13:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obožavatelj ste čokolade, uzbudljivih avantura i društvenih igara? Onda je četvrtak, 14.9.2017. vaš datum, a mjesto gdje trebate biti plato Mepas Malla!

Da gajimo veliku ljubav prema Kandit čokoladama znaju svi, zato smo za vas od 19:00 sati pripremili još jedan Kandit Čokofest. Puno čokolade, zabave i smijeha samo su dio onoga što vas čeka na platou našeg centra.

Zabavne igre i vrijedne nagrade pridonijet će uzbuđenju i učiniti ovo još jednim događajem o kojemu ćete sigurno pričati.

Probudite svoj natjecateljski duh i postanite dio ovog preslatkog veselja jer one najbolje čekaju vrijedne nagrade. Najbolji među natjecateljima će kući ponijeti počasnu titulu čokoladnog kralja i godišnju zalihu Kandit čokolada.

Sigurni smo da je to i više nego dobar razlog da nam se pridružite u ludoj čoko avanturi i krenete u trk za čokoladnom gomilom koju smo pripremili samo za vas.

Uz mnoštvo Kandit slastica, svi naši posjetitelji moći će uživati i u fenomenalnoj čokoladnoj instalaciji poznatog umjetnika Martina Frljića. Najfinija mliječna čokolada dolazi nam čak iz Osijeka, a sve kako bi u Mostaru nastala najslađa Kandit čokoladna umjetnost.

Osim senzacionalog djela posjetitelji će moći degustirati dijelove čokoladne skulpture i tako sudjelovati u humanom činu skupljanja sredstava za malenu Anu Ritu Puljić. Pridružite nam se i uz kockicu omiljene čokolade učinite dobro djelo.

Uz puno slatkih iznenađenja koja očekuju sve posjetitelje Čokofesta, Mepas Mall misli i na školarce i njihove roditelje. Nek škola bude užitak uz najbolju ponudu odjeće i obuće uz koje će školarci dočekati spremni hladne dane.

Uz omiljeni shopping, uživajte u proslavi Svjetskog dana čokolade upravo ispred našeg centra, a sve što trebate ponijeti je dobro raspoloženje i želja za ukusnim čokoladnim zalogajima.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close