razveli se

Janet Jackson morala je "živjeti kao zatočenica"

Lifestyle / Zdravlje | 14. 09. 2017. u 12:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Janet Jackson prestala je nastupati jer se udala i rodila prvo dijete u 50-oj. Brak je propao, a Janet se vratila na pozornicu

Janet Jackson u svibnju je potvrdila da se rastaje od svog trećeg supruga, katarskog milijardera Wissama Al Mana s kojim je bila u braku od 2012. te je tada najavila nastavak svoje turneje “Unbreakable”.

Turneju je bila prekinula godinu ranije i to zbog trudnoće. Janet i Wissam imaju osmomjesečnog sina Eissa. No, na prvom nastupu kojeg je imala u Houstonu, Janet se slomila.

Naime, dok je pjevala pjesmu 'What About', koja govori o nasilju u obitelji Janet je iznenada počela plakati. Već neko vrijeme se šuška kako je jedan od razloga rastave to što je Wissam zabranjivao Janet da izlazi iz kuće otkako je rodila.

Kako je za časopis People kazao njezin brat Randy Jackson, pjevačica je u braku bila ''verbalno silovana'', a do razvoda se osjećala "zatočenicom u vlastitome domu".

Njezin bivši suprug ju je navodno stalno grdio i vrijeđao.

"Nijedna trudnica ne bi smjela biti nazivana kujom", kazao je Randy Jackson, aludirajući na rječnik kojim ju je Al Mana 'častio'.

Odvjetnici Al Mane pak odbacuju ovakve tvrdnje brata Janet Jackson, navodeći u priopćenju kako njihov klijent ''neće reagirati na ovako sramne optužbe", prenosi Bild.

"Propast braka gospodinu Al Mana pričinja duboku žalost i njegova jedina briga je dobrobit i privatnost njihova zajedničkog sina Eissa", navodi se.

Janet je inače nakon udaje za Wissama Al Manu prešla na islam i ponašala se po strogim pravilima koje je određivao njezin suprug.

Nošenje njezine seksi odjeće po kojima je bila poznata na svojim nastupima, više nije dolazilo u obzir, kuću je rijetko napuštala, a nije se ni pojavljivala u javnosti. Po rođenju djeteta, suprug je od nje tražio da ona i sinčić uopće ne izlaze iz kuće, piše Daily Mail.

Nakon što se obave sve formalnosti razvoda, znat će se i daljnji put svakog pojedinačno iz ove tročlane obitelji. Bračni ugovor predviđa 180 milijuna dolara za Janet Jackson u slučaju razvoda.

Kopirati
Drag cursor here to close