Dr. Marnela Palameta

Izabrana najbolja liječnica obiteljske medicine u HNŽ

Rezultati su to istraživanja na temelju brojnih aktivnosti rada Timova obiteljske medicine i zadovoljstva pacijenata od strane Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ.
Lifestyle / Zdravlje | 23. 10. 2019. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. Marnela Palameta, zajedno sa svojim Timom obiteljske medicine, izabrana je za najboljeg liječnika obiteljske medicine HNŽ.

Rezultati su to istraživanja na temelju brojnih aktivnosti rada Timova obiteljske medicine i zadovoljstva pacijenata od strane Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ.

Dva su kriterija po kojima je izvršen izbor i to ostvareni rezultati rada sukladno QI (pokazatelji kvalitete) i KPI (ključni pokazatelji izvedbe), te anonimno anketiranje osiguranika.

Sukladno rezultatima po QI i KPI 10 timova s područja cijele županije/kantona postigli su najbolje rezultate. Kako bi bio zadovoljen drugi kriterij i ispitano zadovoljstvo osiguranika Zavod je proveo anonimnu anketu s određenim brojem osiguranika  svakog od 10 timova s najboljim QI i KPI rezultatima. Svaki potvrdan odgovor na postavljeno anketno pitanje valoriziran je s 10 bodova, stoji na zvaničnoj web stranici ZZO HNŽ.

''Uvjerljivo prvo mjesto je osvojila dr. Marnela Palameta zajedno sa svojim Timom obiteljske medicine'', objavili su i ispred Doma zdravlja Mostar.

U prisustvu ravnatelja Doma zdravlja Mostar iz kojega dolazi najbolji liječnik, Rade Bošnjak, direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K uručiti će dr. med. spec. obiteljske medicine Marneli Palameti priznanje za najboljeg liječnika i najbolji tim obiteljske medicine za 2018./2019. godinu, a ravnatelju Doma zdravlja Mostar, dr.sc. Mariju Kordiću, odluka o dodjeli novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 KM. Dodijeljena sredstva Dom zdravlja moći će utrošiti isključivo u svrhu edukacije TOM-a na čijem čelu je najbolji liječnik. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close