Bravo!

Mostarka promijenila sebe kako bi postala primjer vlastitoj kćeri

''Anny je od moga života napravila bajku,a tko ne vjeruje u bajke treba upoznati Anny'', kazala je Jelena.
Lifestyle / Zdravlje | 19. 06. 2020. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Jelena - prije i poslije

Jelena je samohrana majka, rodom iz Metkovića, s prebivalištem u Mostaru. Život ju nije mazio. I dalje vodi svoje borbe, ali je odlučila da će promijeniti svoj život, ne zbog izgleda nego zbog svojeg zdravlja i kćerke koja joj je bila najveća podrška.

Dug put ka boljem

Prenosimo Vam njenu priču, jer kakvu god bitku da vodite možete pobijediti ukoliko dovoljno ojačate.

''U početku me nije željela trenirati, smatrala je da se neću pridržavati prehrane i truditi. Onda sam se otvorila i rekla razlog zbog kojeg se moram pokrenuti. Zbog zdravlja i zbog toga kao što me kćerka gleda kao uzor i želim biti primjer karaktera. Htjela sam i dokazati sebi da mogu. Teško je kad si u kolotečini svakodnevnice i ne događa se ništa novo'', otkrila je Jelena koja je odlučila pokazati svojoj kćeri da se sve može, upravo kako je njoj trenerica ''usadila u glavu'' - ''nema ne mogu, žene smo i možemo sve''. 

Ističe kako je Anny divna žena, majka, prije svega prijatelj, pa trener.

''Anny mi je pružila ruku kad sam pala na pod i nisam mogla ustati. Povjerovala je u mene prije nego što sam ja sama u sebe. Nisam mogla sada ni nju iznevjeriti. Anny je realno ogledalo koje te natjera da se preispitaš'', govori Jelena prepričavajući što je sve preživjela na putu ka boljoj sebi.

''Vozila sam kući , nakon treninga, došla mi je muka i nastavila sam voziti. Došla sam kući i proživjela velike upale mišića, čak i onih za koje nisam znala niti da ih imam. Pisala mi je, pitala kako se osjećam, davala savjete da mi olakša bol. Nastavila je sa mnom. To nema riječi iskreno, vokabular je presiromašan da bi ja sve te emocije pretočila u slova'', kazala je Jelena. 

''Zaista ima nešto što te gura da se preispitaš i prestaneš tražiti izlike. Ona je kao realno ogledalo. Mijenja pogled na život, daje snagu i motivira. Ona je terminator masti, lifecoach, sve u jednom, naš anđeo'', otkrila je.

Obitelj

Jelena je otkrila kako imaju grupu koja im je kao obitelj. Guraju se, šalju slike hrane, slave skupa, svaki rezultat od najmanjeg do najvećeg. A u grupi ima mnoštvo čudesnih rezultata rezultata.

''I te žene što treniraju su druge žene sada, predivne su. Svaka poruka zrači srećom. Kad pobijediš sve predrasude, kad odlučiš sve srušiti i izgraditi ponovno onda vrijedi svake kapljice znoja tako i suza. Svaka suza je sretna suza kad čovjek odluči i pobijedi sam sebe'', ističe ponosno govoreći kako se njena kćerka Ema raduje svakom novom napretku.

''Njoj je 11 godina i baš mi je drago da sam joj pokazala da mogu. I ona je sretna sad kad vidi mene poletnu, nasmijanu od jutra do sutra, s viškom energije, imam osjećaj da planinu mogu preskočiti. Anny je od moga života napravila bajku,a tko ne vjeruje u bajke treba upoznati Anny'', kazala je Jelena. 

Kopirati
Drag cursor here to close