4 kilometra

Humanitarna utrka 'Trči za zdravlje' u Mostaru

Staza utrke prolazi centrom grada i u potpunosti je ravna, a organizatori iz udruge "Kinezis-Zdrav život" naglašavaju prvenstveno rekreativni karakter ove utrke s ciljem aktivacije što većeg broja građana svih starosnih kategorija s posebnim osvrtom
Lifestyle / Zdravlje | 04. 03. 2019. u 08:47 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna utrka "Trči za zdravlje" u dužini od 4 kilometra s ciljem promocije važnosti tjelesnog vježbanja u borbi protiv dijabetesa održat će se u sklopu "Mostar Run Weekenda" u subotu, 23. ožujka, s početkom u 9 sati ispred Mepas Malla. 

Staza utrke prolazi centrom grada i u potpunosti je ravna, a organizatori iz udruge "Kinezis-Zdrav život" naglašavaju prvenstveno rekreativni karakter ove utrke s ciljem aktivacije što većeg broja građana svih starosnih kategorija s posebnim osvrtom na srednjoškolce i studente. 

Foto: PR / Humanitarna utrka Organizaciju same utrke pomogli su premijer Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg koji je prepoznao važnost održavanje ove utrke za širu društvenu zajednicu, kao i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, dok su partneri projekta Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, UWC Mostar i Vijeće mladih grada Mostara. 

Prijave za ovu utrku s cijenom od 15 maraka moguće je izvršiti na službenoj internetskoj stranici organizatora, a cjelokupan iznos bit će doniran za pomoć radu Udruge dijabetičara HNŽ-a "Insula", priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close