Veliko priznanje

HNŽ: Dr. Škoda najbolja je liječnica obiteljske medicine

Treću godinu za redom u organizaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a upriličena je dodjela priznanja najboljem liječniku i najboljem timu obiteljske medicine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.
Lifestyle / Zdravlje | 01. 06. 2021. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. Drina Elizabeth Škoda najbolja je liječnica obiteljske medicine za 2020/2021. godinu, a njezin tim koji čine medicinske sestre Olgica Vego i Božana Buljubašić izabran je za najbolji tim obiteljske medicine.

Naime, treću godinu za redom u organizaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a upriličena je dodjela priznanja najboljem liječniku i najboljem timu obiteljske medicine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Dr. Drina Elizabeth Škoda, specijalist obiteljske medicine, zahvalila se na uručenom priznanju u svoje ime i u ime svoga tima kazavši kako joj je ovo priznanje za nju veliko iznenađenje i priznanje za trud koji svakodnevno, zajedno sa svojim timom, ulaže u rad sa svojim pacijentima.

Foto: PR / Dodjela priznanja najboljem timu obiteljske medicine 

Priznanja dobitnicama uručio je direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a Rade Bošnjak.

"Prije devet godina pokrenuli smo pet projekata među kojima je i razvoj primarne zdravstvene zaštite s posebnim akcentom na razvoj obiteljske medicine. Uradili smo puno, ali ne toliko puno da ne vidimo koliko još trebamo i možemo unaprijediti pružanje usluga zdravstvene zaštite I povećati zadovoljstvo naših osiguranika", istaknuo je Bošnjak.

Kako je istaknuto, ključni kriteriji za odabir najboljeg liječnika bili su ostvareni rezultati rada kao I zadovoljstvo osiguranih osoba, odnosno pacijenata.

Sukladno rezultatima po KPI (ključni pokazatelji izvedbe) i QI (pokazatelji kvalitete) 10 timova s područja cijele županije/kantona postigli su najbolje rezultate.

Također, Zavod je putem anonimne ankete ispitao zadovoljstvo po 200 pacijenta svakog od 10 timova s najboljim rezultatima (anketirano je ukupno 2000 osiguranika).

Sublimirajući rezultate po KPI, QI i anketnim odgovorima osiguranika izabran je najbolji liječnik i najbolji tim obiteljske medicine za 2020./2021. godinu.

Domu zdravlja Čapljina direktor Bošnjak uručio je novčanu nagradu u iznosu od 2.000 KM.

Dodijeljenu nagradu od 2.000 KM Dom zdravlja Čapljina moći će utrošiti isključivo u svrhu edukacije tima obiteljske medicine kojemu je dodijeljeno priznanje najboljeg liječnika i najboljeg tima obiteljske medicine u HNŽ za 2020./2021. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close