Civilna zaštita

Građanima u Hercegovini podijeljene maske

''Zadovoljstvo je danas bilo dijeliti zaštitne maske našim građanima koju su nam zahvaljivali na njima, kao i na svemu što smo činili'', rekli su pripadnici civilne zaštite.
Lifestyle / Zdravlje | 09. 05. 2020. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke pripadnici službe za zbrinjavanje ugroženog i nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć osnovane pri Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke i volonteri općinskih/gradskih organizacija Crvenog križa na središnjim trgovima u Grudama, Posušju, Ljubuškom i Širokom Brijegu građanima su podijelili zaštitne maske. Zaštitne maske su dobivene od Federalne uprave civilne zaštite.

Foto: Civilna zaštita / Akcija u Posušju

''Zadovoljstvo je danas bilo dijeliti zaštitne maske našim građanima koju su nam zahvaljivali na njima, kao i na svemu što smo činili i što činimo u vrijeme ove pandemije koronavirusa. Iako je epidemiološka situacija takva da smo se svi pomalo opustili, građani su ipak u velikom broju dolazili i uzimali zaštitne maske za sebe, ali i za svoje ukućane'', rekli su pripadnici civilne zaštite, službe za zbrinjavanje nastradalog stanovništva i volonteri Crvenog križa, priopćila je Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

Kopirati
Drag cursor here to close