Nema šale s drogama

Glumica Tatum O’Neal prisilno hospitalizirana i smještena na psihijatriju

Tatum O'Neal bila je velika dječja zvijezda i najmlađa osoba ikada koja je osvojila Oscara i to kao desetogodišnjakinja za ulogu u filmu 'Mjesec od papira', u kojem je glumila s ocem Ryanom O'Nealom.
Lifestyle / Zdravlje | 12. 10. 2020. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Tatum O'Neal prilikom jednog boravka u bolnici u ožujku 2019. - Ovaj put situacija je znatno ozbiljnija...

Glumica Tatum O'Neal prijetila je kako će okončati vlastiti život u svom domu u Los Angelesu, nakon čega ju je policija prisilno odvela u lokalnu bolnicu.

Policija je promptno reagirala na telefonski poziv u kojem je se spominjalo kako osoba želi okončati vlastiti život, nakon čega su hitno prevezli holivudsku glumicu u lokalnu bolnicu.

Tamo je 56-godišnja Tatum O'Neal smještena na odjel psihijatrije, gdje je trenutno na promatranju.

Iako se događaj zbio još prošlog mjeseca, o istom se doznalo tek sada, a detalje je prenio američki magazin TMZ.

Foto: Independent / Tatum O'Neal na dodjeli Oscara 1974. godine

Inače, Tatum O'Neal bila je velika dječja zvijezda i najmlađa osoba ikada koja je osvojila Oscara i to kao desetogodišnjakinja za ulogu u filmu 'Mjesec od papira', u kojem je glumila s ocem Ryanom O'Nealom.

Kada se točno sve to odvijalo, nije poznato, no pretpostavlja se i da je 'okidač' bilo njezino priznanje ranije ovog mjeseca na Instagramu gdje je ponovno priznala kako je kao dijete bila seksualno zlostavljana i to od očevog prijatelja, ali i od jednog od mnogobrojnih partnera svoje majke.

Osim toga, glumica je često govorila kako ju je otac fizički i psihički zlostavljao u djetinjstvu.

Tatum O'Neal, koja iza sebe ima propali brak s proslavljenim tenisačem Johnom McEnroeom, u prošlosti se borila s ovisnošću o drogi, no navodno je 'čista' od 2008. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Tatum O'neal (@tatum__oneal) on

Kopirati
Drag cursor here to close