uplati i nadaj se

Glumica Jennifer Lawrence ponudila samu sebe na dražbi

Lifestyle / Zdravlje | 18. 08. 2017. u 22:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Jennifer Lawrence (27) samu je sebe ponudila na dražbi, što će zasigurno zagolicati mnoge fanove.

Doduše, taj potez je povukla kako bi sudjelovala u dobrotvornoj akciji organizacije „Represent Us“.

Ova asocijacija nastoji 'reparirati' politički sustav u Amarici, jer se tamo u političkome smislu očito sve srušilo poput kule od karata.

Jennifers nudi svoje društvo uz piknik i vino, a sve ostalo će se već posložiti.

Portal „Omaze“ organizira kampanju koju promovira ova simpatična glumica, a uočljivo je kako se Jennifer slikala bez pretjerane šminke i stiliziranja, s jednostavnom majicom na sebi i frizurom koja pomalo čezne za frizerom.

Dobitnica Oscara inače voli vino i traži dobro društvo za uživanje u plemenitoj kapljici, na originalnim mjestima - tamo gdje vina nastaju i zriju.

Sudionici ove charity dražbe mogu, dakle, očekivati jednu uistinu nezaboravnu avanturu tijekom koje će kušati vina koja si možda neće imati priliku nikad u životu priuštiti.

Dobitnici nagrade imat će još dosta zanimljivih sadržaja, a stvar je u tome da se uplate iznosi između 5.000 i 10.000 dolara u dobrotvonre svrhe - što više uplatiš, to su šanse za dobitak veće.

S obzirom na iskustvo Jennifer Lawrence u potrazi i druženju s vrhunskim vinima, potencijalni dobitnici bi paralelno mogli malo i vježbati ispijanjem poneke čašice, jer inače nije sigurno da ih glumica svojim znanjem i iskustvom na tom području neće ''srušiti'' pod stol.

Kopirati
Drag cursor here to close