Facebook statusi

Fahir Burejić kojem su propisali lijekove s isteklim rokom: Žalim što nisam Hrvat iz Širokog Brijega

Nastavak tužne priče o 55-godišnjem Fahiru Burejiću, razvojačenom branitelju, bivšem pripadniku Armije BiH kojem su u Domu Zdravlja u Maglaju propisali lijekove sa isteklim rokom.
Lifestyle / Zdravlje | 23. 01. 2019. u 00:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavak tužne priče o 55-godišnjem Fahiru Burejiću, razvojačenom branitelju, bivšem pripadniku Armije BiH kojem su u Domu Zdravlja u Maglaju propisali lijekove sa isteklim rokom. U novom statusu na Facebooku napisao je kako žali što nije Hrvat iz Širokog Brijega i što se nije borio na strani HVO-a.

Nesretni Fahir se aktivirao na društvenim mrežama želeći iznijeti tužnu istinu o sebi i kako je u svom rodnom gradu potpuno marginaliziran. U prvom statusu na Facebooku je opisao kako se na zavodu za zapošljavanje vodi kao razvojačeni branitelj. Kako je dugo bez posla i bilo kakvih primanja, tražio je jednokratnu pomoć od Općine Maglaj, ali ni to kao niz drugih molbi i zahtjeva lokalnim institucijama nije urodilo plodom.

Vrhunac svega i potpuno nehumanog odnosa prema ovom čovjeku dogodio se nedavno kada su mu liječnici u Domu zdravlja u Maglaju propisali lijekove kojima je istekao rok, a ne imajući drugog izlaza otišao je u Dom zdravlja i svojom rukom potpisao da na svoju odgovornost pije te tablete isteklog roka.

Zbog svega navedenog odlučio je stupiti u štrajk ispred općine Maglaj. Ispod je njegov status s Facebooka koji je javno objavio.

Kopirati
Drag cursor here to close