Snimite

Donorska mreža započela kampanju promocije donorstva u BiH

Središnje mjesto informiranja i objava je facebook stranica Donorska mreža u BiH, i web stranica Udruženja, priopćeno je iz te organizacije.
Lifestyle / Zdravlje | 20. 12. 2020. u 11:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donorska mreža u BiH, zajedno sa Udruženjem dijaliziranih i transplantiranih bolesnika FBiH, danas počinje online kampanju promocije donorstva u BiH "Vrijeme je darivanja, daruj nadu - budi donor!".

Kampanja će trajati do 20. siječnja 2021., a cilj joj je promocija donorstva i motivacija građana da razgovaraju o donaciji i transplantaciji organa i da preuzmu donorsku karticu, kako bi nakon moždane smrti donirali organe i spasili živote pacijenata na listama čekanja.

Kampanja će biti vođena putem medija, interneta i društvenih mreža, na način da poznate osobe i građani, kreiraju objave ili video klipove kojima podržavaju donorstvo i pozivaju građane da za vrijeme praznika razmisle i daruju nadu pacijentima koji čekaju.

Središnje mjesto informiranja i objava je facebook stranica Donorska mreža u BiH, i web stranica Udruženja, priopćeno je iz te organizacije.

Donorska mreža u BiH pozvala je sve javne osobe i građane, nositelje donorskih kartica i one koji će ih potpisati, da kreiraju objavu ili vlastitim mobitelom snime i na svojim profilima na društvenim mrežama objave video u trajanju od 10 do 15 sekundi kojim će pomoći buđenje svijesti i motivirati građane da se informiraju o donorstvu i da zajedno pomognu spašavanje života.

Kopirati
Drag cursor here to close