Jedan narcis - jedan život

Dan narcisa u Livnu - važno je obavljati preventivne preglede

U HBŽ-u obilježen Dan narcisa
Lifestyle / Zdravlje | 28. 03. 2018. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: relax-portal.info / Dan narcisa u HBŽ-u

Udruga žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke "Bistrica" u srijedu je u PTC Forum u Livnu obilježila Dan narcisa.

Kako je priopćeno iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a, Dan narcisa je dan koji simbolizira nadu, buđenje i novi život, a članice Udruge "Bistrica" pokušavaju ukazati na broj osoba oboljelih od karcinoma dojke te koliko je važno redovito obaviti preventivne preglede.

Cilj je druženja bio upoznati građane o važnosti prevencije kod malignih oboljenja te o svim vidovima pomoći ženama oboljelim od raka dojke.

Druženje je imalo i humanitarni karakter tako što su članice Udruge za prikupljene novčane priloge dijelile narcise i promotivne letke.

Obilježavanju Dana narcisa u PTC Forum u Livnu nazočili su i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Jozić, ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u Vladi Hercegbosanske županije Vasilija Broćeta, ravnatelj Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije Ante Baković, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Hercegbosanske županije Dijana Mamić i ravnatelj Županijske bolnice fra "Mihovil Sučić" dr. Ivan Cikojević.

Kopirati
Drag cursor here to close