Čupo čupavi

Cristiano Ronaldo ulaže 25 milijuna eura u kliniku za presađivanje kose

Ronaldo posjeduje 50-tni udio u modernoj zdravstvenoj ustanovi "Insparya Global Hair Medical Clinic S.L." sa sjedištem u Madridu, dok je vlasnik druge polovine dionica portugalska tvrtka Saúde Viável.
Lifestyle / Zdravlje | 27. 02. 2019. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo nije samo uspješan nogometaš, nego i dobar biznismen. Izuzmu li se njegovi grijesi glede poreznih malverzacija, zbog čega je u Španjolskoj drastično kažnjen, portugalski reprezentativac uglavnom ima čiste ''papire''.

Najnovija njegova investicija, u visini od 25 milijuna eura, ide u kliniku za presađivanje kose, javlja portugalski tjednik "Expresso".

Ronaldo, naime, posjeduje 50-tni udio u modernoj zdravstvenoj ustanovi "Insparya Global Hair Medical Clinic S.L." sa sjedištem u Madridu, dok je vlasnik druge polovine dionica portugalska tvrtka Saúde Viável.

Klinika površine 2.500 metara četvornih bit će otvorena 18. ožujka, imat će 150 uposlenika i vršit će 18 transplantacija kose dnevno, u prosjeku.

S obzirom na zacrtane ciljeve da njihova klinika već tijekom 2019. i 2020. godine radi s klijentima u čitavoj Europi, Ronaldova investicija od 25 milijuna eura trebala bi pridonijeti ispunjenju poslovnih planova.

Ronaldo nije samo investitor, nego i veliki promotor svoje klinike. On se na sve načine trudi propagirati korist od presađivanja kose od onog trenutka kad su liječnici njegovoj majci Dolores Aveiro uspješno presadili obrve. Mnogi kolege iz portugalske reprezentacije također su se odlučili za presađivanje kose u Ronaldovoj klinici.

"Osim nogometa, zanima me zdravlje, tehnika i istraživanja. To su oblasti u koje želim investirati. Želio sam da ova klinika bude u Madridu, gradu u kojem sam živio tolike godine", navodi Ronaldo u svojem priopćenju.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Business day

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close