Brojke

Covid u HNŽ-u: Vrtimo se oko broja 50

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB Mostar na covid su testirana 374 uzorka.
Lifestyle / Zdravlje | 07. 10. 2021. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na bolničkom liječenju trenutno je 58 bolesnika, od kojih je 17 na invazivnoj i 5 na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB Mostar na covid su testirana 374 uzorka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je 49: 21 iz Mostara, 10 iz Čapljine, 11 iz Jablanice, 1 iz Stoca i 6 iz Konjica.

Županijski i općinski sanitarni inspektori jučer su izdali 62 rješenja o samoizoliranju i izoliranju, a na snazi su 747 rješenja, priopćio je Krizni stožer HNŽ-a.

Deset novozaraženih u ŽZH

U protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirana je 51 osoba, od čega su tri osobe retestirane.

Prema rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12:00 sati, registrirano je deset novozaraženih osoba na prisustvo koronavirusa iz Ljubuškog osam (četvero muških i četiri ženske) te Širokog Brijega dvije (jedna muška i jedna ženska) osoba.

Od prisustva koronavirusa oporavilo se 12 osoba, iz Ljubuškog osam, Širokog Brijega tri te Gruda jedna osoba.

U samoizolaciji nalaze se 234 osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close