Maurizio Sarri

Četiri kutije dnevno: Cigarete možda mogu ubiti, ali im to još nitko nije rekao!

Sarri je davao identične izjave i u Italiji i u Engleskoj o broju cigareta koje dnevno zapali. Radi se o 80 komada dnevno. Tako je trener Chelseaja jednu četvrtinu svoga života proveo s cigaretom u ustima.
Lifestyle / Zdravlje | 28. 09. 2018. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postavši trenerom FC Cheseaja, Maurizio Sarri (59) donio je odluku da prestane s pušenjem, barem onoliko dugo koliko ostane angažiran u londonskom ligašu. Međutim, najnovije slike i snimke pokazuju kako mu to ne polazi za rukom.

Nakon vrijedne pobjede nad FC Liverpoolom u ligaškom kupu, Sarri si je dozvolio jednu pobjedničku cigaretu u klupskom autobusu, ali nije ostalo samo na jednoj... Maurizio Sarri kad počne ''pržiti'', onda se od dima uskoro ništa ne vidi.

Online platforma „Dreamteam“ izračunala je koliko zapravo cigareta popuši ovaj strastveni uživatelj duhanskog dima i koliko ga to godišnje košta.

Sarri je davao identične izjave i u Italiji i u Engleskoj o broju cigareta koje dnevno zapali. Radi se o 80 komada dnevno, a pođe li se od toga da mu jedna cigareta u prosjeku gori tri minute, matematički je trener Chelseaja jednu četvrtinu svoga života proveo s cigaretom u ustima.

U Velikoj Britaniji jedna kutija cigareta od 20 komada stoji cca. 13 eura. Njega, dakle, cigarete dnevno koštaju 52 eura, a to je onda mjesečno više od tisuću i šesto eura. Na godišnjoj razini Sarri ''sprži'' više od dvjesto tisuća eura!

Iako to nema nikakve veze s uživanjem cigareta, Sarri je s Chelseajem izvrsno startao u Premier ligi i kupu. Još je bez poraza, a općenito je zadnji negativan rezultat ubilježio još 29. travnja, dok je sjedio na klupi Napolija.

Od zadnjeg poraza do sada sagorio je otprilike 12 tisuća cigareta. Inače, Maurizio Sarri navodi kako je aktivni pušač od svoje 18. godine. U ritmu pušenja od 80 cigareta dnevno, ovaj je trener do sada pripalio milijun komada cigareta. Bio duhanski dim štetan ili ne, Maurizio Sarri obara rekorde na sve strane. I ne gasi cigaretu...

Zanimljiv je post na Twitteru koji se odnosi na brojke u vezi s tako intenzivnim pušenjem cigareta, kao što to čini Sarri.

Kopirati
Drag cursor here to close