Aktivan vikend

Evo kako biciklisti promoviraju ljepote Hercegovine

Prvi događaj je amaterska utrka "Od Kule do Kule" (MTB + Cesta) koja se održava pod organizacijom Udruge Hercegovac Dračevo uz tehničku podršku Biciklističkog kluba Mostar.
Lifestyle / Zdravlje | 14. 06. 2018. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa udrugom „HerzegovinaBike“ i JP "Vjetrenica" organizatori su dva događaja koja će se održati na vikend 16. i 17.6.208. godine.

Prvi događaj je amaterska utrka "Od Kule do Kule" (MTB + Cesta) koja se održava pod organizacijom Udruge Hercegovac Dračevo uz tehničku podršku Biciklističkog kluba Mostar. Utrka će se održati u subotu, 16.6.2018 godine, a kretati će se na dionici Dračevo – Struge – Čapljina – Čeljevo – Dračevo u dužini od 17km.

Kategorije na utrci su MTB i Cesta, a za prva tri najbolje plasirana vozača u obje kategorije osiguran je novčani nagradni fond i to:
1.mjesto - 70 KM
2.mjesto - 50 KM
3.mjesto - 30 KM

Za sudjelovanje na utrci nisu potrebne prijave niti uplate kotizacija.

Drugi događaj je biciklijada „Ćirinom prugom Hutovo selo - Ravno (Zavala)“ koja će se održati u nedelju 17.6.2018. sa početkom u 11:00h ispred osnovne škole u Hutovom selu. Dužina biciklijade je 32km, a po dolasku u Ravno za sve sudionike općina Ravno je osigurala besplatan obrok u restoranu Oblat.
Također, spilja Vjetrenica je za sudionike biciklijade odobrila snižene cijene ulaznica za posjet spilji Vjetrenica, tako da će sudionici biciklijade istu moći posjetiti po promotivnoj cijeni od 5KM.

Bitno je spomenuti da je trasa biciklijade cijelim putem asfaltirana podloga na kojoj se može, osim MTB biciklom, voziti i trekking ili cestovnim biciklom. Primjerena je svim biciklistima, pošto su trasa i ritam vožnje lagani i prilagođeni većini.

Kotizacija za sudjelovanje je 5KM, a svim sudionicima na raspolaganju su volonteri, servisno vozilo, fotografije i video sa biciklijade, te im je osigurano: ručak, voda i prva pomoć u servisnom vozilu...
Kopirati
Drag cursor here to close