Promotivno-preventivna kampanja

Besplatno mjerenje razine šećera u krvi

Zavod za javno zdravstvo HNŽ organizira promotivnu, preventivnu kampanju u cilju edukacije građana o dijabetesu kao globalno javnom zdravstvenom problemu.
Lifestyle / Zdravlje | 13. 11. 2017. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja svjetskog dana dijabetesa 14. studenog 2017 godine, Zavod za javno zdravstvo HNŽ organizira promotivnu, preventivnu kampanju u cilju edukacije građana o dijabetesu kao globalno javnom zdravstvenom problemu.

S tim u vezi stručno osoblje Zavoda će u Mostaru vršiti besplatno mjerenje razine šećera u krvi i dijeliti promotivni materijal, kao i savjetovati naše građane u vezi ove opake bolesti, a sve u cilju unapređenja zdravlja građana .

Promotivno-preventivna kampanja održat će se u utorak 14.11.2017. godine u vremenu od 10 do 12 sati u prostorijama Hotela Bristol Mostar.

Pozvani su svi građani da se u što većem broju odazovu ovoj kampanji kako bi zajedno obilježili ovaj važan datum i zajedno doprinijeli poboljšanju zdravlja građana.

Pozvani su i mediji da svojim prisustvom podrže naše napore ka jačanju svijesti opće populacije o dijabetesu kao globalnom zdravstvenom problemu.

Kopirati
Drag cursor here to close