Fantasy

BBC predstavio novu pjesmu Georgea Michaela

Lifestyle / Zdravlje | 07. 09. 2017. u 14:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radio BBC 2 u četvrtak je predstavio neobjavljenu pjesmu Georgea Michaela, malo više od osam mjeseci nakon smrti britanske pop zvijezde, a njegov producent kazao je da je na singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa suzama, ali i radošću i ljubavi.

Naslov "Fantasy", remiks iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chirs Evans Breakfast u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu. Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavi", prenosi Hina.

Pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou, pjevač George Michael umro je 25. prosinca 2016. u dobi od 53 godine od kardiomiopatije s miokarditisom. Pokopan je tek krajem ožujka u uskome krugu obitelji na sjeveru Londona nakon niza tjedana istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Na njegovim mrežnim stranicama Michaelove dvije sestre Melanie i Yioda navode da žele nastaviti bratovo djelo dijeleći njegovu glazbenu baštinu, "baš onako kako bi on sam želio". S više od 100 milijuna prodanih nosača zvuka Michael je zadnjih godina živio povučeno i pripremao album te autobiografski dokumentarni film.

Kopirati
Drag cursor here to close