Trening je sve

Adele otkrila kako je smršala 45 kilograma

Osim o novom albumu i slavi, Adele se u razgovoru za magazin Vogue osvrnula i na to kako je smršala.
Lifestyle / Zdravlje | 08. 10. 2021. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikom intervjuu za britanski Vogue popularna pjevačica je otkrila kako je zaista izgubila nevjerovatnih 45 kilograma.

Osim o novom albumu i slavi, Adele se u razgovoru za magazin Vogue osvrnula i na to kako je smršala.

Otkada se u svibnju prošle godine pojavila njena fotografija u crnoj kratkoj haljini na kojoj je ona s prepolovljenom kilažom, nagađa se uz koji režim ishrane je zapravo uspjela tako nešto.

“Sve se to desilo zbog moje anksioznosti. Počela sam da vježbam i bilo mi bolje od toga. Nisam uopće planirala da smršam već da ojačam i da što više vremena provedem bez mobilnog telefona, od kog sam postala ovisna. Vježbam dva ili tri puta na dan“, kazala je Adele.

I mada nije lako sprovesti u djelo vježbanje triput dnevno, Adel to ide od ruke, a rezultati su očigledni.

 
 
 
View this post on Instagram

Objavu dijeli Adele (@adele)

„Uradim dizanje tegova ujutru, onda pješačim ili boksujem popodne, a uvečer idem na kardio trening. Sve je to bilo za vrijeme lockdowna kada sam praktično bila nezaposlena, pa sam mogla tako. I sve radim s trenerima“, kaže Adele i priznaje da to nije izvodljivo svima jer ne mogu svi tako nešto da priušte, zbog čega joj je krivo.

„Ipak, morala sam da se snažno fokusiram na nešto da bih sredila misli”, dodaje.

Kako kaže, mnogi su bili šokirani jer nije podijelila javno svoju dnevnu rutinu budući da su svi navikli da se sve objavljuje dokumentirano na Instagramu.

“Uradila sam to za sebe i ni za koga drugog. I zašto bih onda to dijelila sa bilo kim. Ne vidim ništa fascinantno u tome. To je moje tijelo“, kaže Adele.

Kopirati
Drag cursor here to close