Opuštanje za dušu i tijelo

Priuštite si vikend ozdravljenja u prirodi

Cijena vikenda ozdravljenja je 150 KM, što uključuje radionice na temu homeopatije i Bachovih kapi, terapiju zvukom, noćenje u Planinarskom domu Rujište i šest zdravih obroka.
Lifestyle / Zdravlje | 13. 06. 2019. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Planinarski dom Rujište vas poziva na vikend ozdravljenja, njegovanja i oporavka duše i tijela, uz radionice o homeopatiji, magične vibracije zvučne kupke, jogu, slasnu planinsku hranu, proljetni ambient Rujišta i još mnogo toga.

Proljeće je vrijeme kada je cijelom organizmu potrebna regeneracija, revitalizacija i čišćenje od nagomilanih toksina i stresova kojim se svakodnevno izlažemo, stoga su entuzijasti odlučili posvetiti vrijeme njegovanju tijela i uma kroz vikend ozdravljenja. Prirodne ljepote i ljekovitosti Rujišta, munikom prečišćen zrak, zelene šume koje opuštaju i tišina koja nedostaje u gradskom okruženju, upoznavanje sa terapijama biljnog liječenja i vježbe joge i disanja, bit će odličan početak puta ka samoozdravljenju.

Dio ovog vikenda posvećen homeopatiji, vodit će Jovanka Biba Huseinbegović, dvije radionice, dok će nas zvukom i zvučnim vibracijama opustiti i uzemljiti Alma Tuzi Lepir. Ekipa planinarskog doma će se pobrinuti da svi obroci budu slasni, zdravi i oku primamljivi, kao i atmosfera unutar i oko doma.

  / 

Sve radionice su predviđene za izvođenje na otvorenom, ukoliko vrijeme posluži, a ukoliko bude kišno, aktivnosti se prebacuju u dom.

Na Rujištu ćete imati priliku da uživate u:

- radionici o tegobama, stanjima i emocijama pomoću homeopatije i Bachovih kapi - Jovanka Huseinbegović,
- radionici - Meditativno homeopatsko uzimanje slučaja - Jovanka Huseinbegović,
- zvučnoj kupki uz kolekciju gongova, zvučnih zdjela i drugih instrumenata - Alma Tuzi Lepir,
- jutarnjoj i popodnevnoj jogi,
- vježbama pravilnog disanja,
- terapiji ljekovitim čajevima,
- šetnjama svježe ozelenjenim Rujištem,
- upoznavanju sa ljekovitim biljem,
- zdravoj i ukusnoj domaćoj hrani,
- voćnim šejkovima obogaćenim jestivim cvijećem,
- večernje druženje uz vatru,
- svježem i čistom zraku, specifičnim za ovo pordučje,
- njegovanju vlastite duše i tijela,
- prirodnim ljekovitim poklonima.

  / 

Cijena vikenda ozdravljenja je 150 KM, što uključuje radionice na temu homeopatije i Bachovih kapi, terapiju zvukom, noćenje u Planinarskom domu Rujište i šest zdravih obroka.

Budući da je broj mjesta ograničen, potrebno je najaviti dolazak, putem telefona na broj 063/188-652, porukom na fb stranici Planinarski Dom Rujište ili putem maila [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close