Otvoren za sve

Otvoren suvremeno opremljeni fitness centar

Prije nadogradnje objekta, Fudbalski klub 'Bjelopoljac' uredio je tribinu, značajno poboljšao nogometni teren, izgradio nove klupe za rezervne igrače i službene osobe
Lifestyle / Zdravlje | 11. 07. 2019. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza projekata koje je Fudbalski klub 'Bjelopoljac' uz pomoć prijatelja do sada proveo, na red je došlo i svečano otvaranje novoizgrađenog fitness centra u sklopu klupskih prostorija.

Ideja je nastala prije godinu dana, a za kratko vrijeme uz angažman Upravnog odbora kluba, te pomoć prijatelja i sponzora, na veliko zadvoljstvo svih, sprovedena je u djelo. Objekat će u budućim godinama služiti svima koji iskažu želju trenirati i baviti se rekreacijom.

Prije nadogradnje objekta, Fudbalski klub 'Bjelopoljac' uredio je tribinu, značajno poboljšao nogometni teren, izgradio nove klupe za rezervne igrače i službene osobe, te uz sve navedeno izgradio i teren sa umjetnom travom, koji osim domaćim igračima i polaznicima omladinske škole, također služi rekreativcima iz svih dijelova Mostara.

Foto: FK Bjelopoljac / Prostorije novog fitness centra

Najveću pomoć prilikom rekonstrukcije i nadogradnje klupskog objekta pružili su Vlada Hercegovačko - neretvanske županije i poduzeće HP Investing. Tim povodom u znak zahvalnosti i uspješne suradnje prigodni pokloni uručeni su zastupniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Edinu Mušiću, ministru u Vladi HNŽ Ajdinu Teletoviću i vlasniku kompanije HP Investing Hasanu Pekušiću.

O sportskim uspjesima i kratko o infrastrukturnom iskoraku, prilikom otvaranja fitness centra govorio je direktor kluba, prof. dr. Ekrem Čolakhodžić. Kratko obraćanje prilikom otvaranja prostorija imao je i Edin Mušić. Vrpcu su presijekli, te time i otvorili fitness centar Adem Macić i Edin Mušić.

Kopirati
Drag cursor here to close