Jude Law

Glumac otkrio: O koroni su nam govorili prije 9 godina!

U razgovoru za magazin GQ Jude Law je rekao kako je na scenarij koji se trenutno odvija u svijetu bio već unaprijed pripremljen.
Lifestyle / Zdravlje | 29. 11. 2020. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Definitivno sam imao osjećaj da će se ovako nešto dogoditi'', izjavio je glumac Jude Law koji je igrao u filmu "Zaraza" iz 2011. godine.

U razgovoru za magazin GQ rekao je kako je na scenarij koji se trenutno odvija u svijetu bio već unaprijed pripremljen.

''Za vrijeme snimanja filma s nama su radili brojni znanstvenici i stručnjaci koji su nam objašnjavali kako je scenarij koji smo tada igrali za filmsko platno ujedno i scenarij koji ćemo kroz nekoliko godina doživjeti u stvarnom životu'', objasnio je 47-godišnjak i otkrio kako je već krajem prošle godine znao što nam se sprema.

Video: Contagion | Trailer | Warner Bros. Entertainment

''Kad je započela 2020., a u medijima se pričalo kako se posljednjih mjeseci u Kini širi nekakav virus, nažalost, nisam bio iznenađen. Znao sam da je došlo ono o čemu su mi govorili prije devet godina'', ispričao je glumac za spomenuti medij.

Inače, kada je tek izašao u kina, film 'Zaraza' zaradio je 136,5 milijuna dolara, a popularnost mu je naglo porasla ove godine, nažalost, upravo zbog nevjerojatne sličnost s trenutnom epidemiološkom situacijom u svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close