Presudno

11 jasnih znakova da je vaš partner dobar čovjek

To mogu biti i neke sitne geste koje ženama puno znače, ali i vrlo bitne stvari, poput toga da partner nikada nije nasilan prema vama, na bilo koji način.
Lifestyle / Seksualnost | 20. 05. 2021. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što to čini dobrog čovjeka? Je li vaš partner dobra osoba? Postoje neke karakterne crte koje čine dobrog čovjeka, odnosno u ovom slučaju dobrog muškarca.

To mogu biti i neke sitne geste koje ženama puno znače, ali i vrlo bitne stvari, poput toga da partner nikada nije nasilan prema vama, na bilo koji način.

U nastavku teksta doznajte koji to znakovi otkrivaju da je vaš partner dobar čovjek, piše Zadovoljna.hr.

1. Uz njega se osjećate lijepo (iznutra i izvana).

Dobar muškarac željet će da se njegova partnerica osjeća lijepom. Neće mu biti dovoljno da to samo kaže, već će osjećaj ljepote željeti i manifestirati u vašem srcu. To uključuje i način na koji komunicira s vama fizički i mentalno.

2. Inspirira vas.

Dobar čovjek ima snažan i nepokolebljiv karakter. Kao takav, po prirodi je inspirativan u svojim riječima i djelima i ne prestaje vas nadahnjivati. Dobar muškarac inspirirat će ženu da bude najbolja verzija sebe.

3. Uvijek se trudi biti vam podrška.

Dobar muškarac razumije važnost toga da partnerici bude podrška i da se prilagođava partneričinim potrebama. To ne znači da će na sve reći ''da'', već da će podržati partnericu i prilagoditi joj se kada situacija to traži.

4. Uvijek radi na tome da bude bolje osoba.

Dobar čovjek nikada sebi ne pripisuje prevelike zasluge. Ako je i vrlo inteligentan i pametan, uvijek će gledati na to kako da bude još bolja osoba, bilo to učenjem nečeg novog, preuzimanjem dodatnih odgovornosti ili poboljšanjem kondicije – on će se ponositi time što radi na sebi.

5. Uz njega se osjećate sigurno i zaštićeno.

Osjećaj sigurnosti i zaštićenosti za svaku je ženu vrlo bitna komponenta u vezi. Muškarčeva je dužnost da joj osigura taj osjećaj. Kada se dogodi neka loša okolnost, dobar muškarac uvijek će se zauzeti za svoju partnericu i braniti ju.

6. Uvijek pazi na one sitnice koje ženama puno znače.

Pridržavanje vrata i stolice, hranjenje djece i tako dalje, sve su to radnje karakteristične za dobrog muškarca, sitnice koje ženi puno znače. Nikada nije previše zauzet ili zaposlen da ne može zastati i ponuditi vam malu gestu pomoći.

7. Iskren je i susretljiv.

Dobar čovjek neće lagati, varati ili krasti, naročito osobi koju voli najviše na svijetu. Ne bi trebao oklijevati govoriti istinu, bilo to što treba reći dobro ili loše.

8. Nikada nije nasilan prema vama niti ikome drugom.

Dobar muškarac baš nikada neće biti nasilan prema partnerici, bilo fizički, mentalno ili emocionalno. Također ni pod kojim okolnostima neće pokazivati nasilnost prema ikome drugome. Dobar muškarac upotrijebit će snagu svog karaktera i intelekt za rješavanje konflikata.

9. Cijelim svojim srcem je uz vas.

Kad dobar muškarac izrazi svoju ljubav, ta ljubav ostaje u dobru i u zlu. Ni pod kojim okolnostima vas neće zanemariti, čak ni u izazovnijim situacijama. Dobar čovjek neće napustiti svoju dužnost da stoji uz vas.

10. Trudi se zaslužiti, i zadržati, vaše povjerenje.

Dobar čovjek razumije da se povjerenje, poput ljubavi, ne može forsirati; ono se mora zaslužiti. Nakon što zasluži ženino povjerenje, neće ga uzimati zdravo za gotovo i neće izazivati sumnju.

11. U svakoj situaciji stavlja vas na prvo mjesto.

To ne znači da pada na koljena i udovoljava svakom ženinu hiru. To u većini slučajeva znači da će biti nesebičan u svojim riječima i djelima. Odgovornost muškarca je staviti ženu na prvo mjesto – dobar muškarac to čini gotovo uvijek.

Kopirati
Drag cursor here to close