Vizualni tipovi

Žene na muškarcima privlači parfem, a što privlači muškarce?

Kod muškaraca je žudnja povezana s uzbuđenošću, kaže Ian Kerner, autor knjige “He Comes Next: The Thinking Woman’s Guide to Pleasuring a Man”.
Lifestyle / Seksualnost | 08. 11. 2018. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kad muškarci uzmu Viagru, oni postanu seksualno uzbuđeni i javlja im se žudnja za seksom. No kad su znanstvenici testirali Viagru na ženama, tableta se pokazala neuspješnom. Viagra je djelovala na muškarce i žene na jednak način: stimulirala je dotok krvi u genitalije, ali kod žena nije postojala žudnja", opisuje Ian Kerner.

Muškarcima je većinom za želju za seksom dovoljna uzbuđenost, dok žene traže povjerenje, poštovanje, sigurnost i slične faktora koji kod njih pokreću želju za seksom, objašnjava autor.

"Muškarci su više vizualni tipovi pa njihovu želju može pojačati seksi odjeća, dok žene imaju bolji osjet njuha pa njihovu žudnju pobuđuje dobar parfem, on ih dovodi do ludila", kaže autor.

Autor tvrdi i da je u svojem radu kao seksualni terapeut često nailazio na frustrirane žene čiji partneri tvrde da nemaju želju za seksom, a one ih uhvate kako masturbiraju. To ne znači da muškarci nemaju interesa za seks s partnericom, nego da veza treba malo kreativnosti i razgovora kako biste ponovno pokrenuli strast, piše MissZdrava.

Naime, kad se tek zaljubite, vaše tijelo je uzbuđeno novim osjećajima pa želja za seksom dolazi prirodno.

No kad ste dulje u vezi, na seksualnoj uzbuđenosti morate raditi jer ona više ne dolazi sama od sebe, objašnjava autor.

Kopirati
Drag cursor here to close