Ovo ne može svatko

Horoskopski znakovi koji su vješti ljubavnici

Osobe rođene u znaku Vodenjaka izuzetno su zavodljive i strastvene. I nakon nekoliko godina seks s njima neće vam dosaditi.
Lifestyle / Seksualnost | 14. 01. 2019. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Horoskopski znak otkriva puno toga o osobi, a između ostalog i seksualne sposobnosti. Iako svako pravilo ima iznimku, najbolji ljubavnici najčešće se rađaju u sljedećim horoskopskim znakovima. 

Škorpion

Škorpioni su spremni maksimalno se potruditi za vrijeme seksa. Iskušat će sve položaje, pristati na igranje uloga, a neće se buniti ni na seksualne igračke. Vrlo su vješti i ponosni na to pa će vam rado pokazati što su sve naučili u teoriji i u praksi. 

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku Vodenjaka izuzetno su zavodljive i strastvene. I nakon nekoliko godina seks s njima neće vam dosaditi. Vodenjaci su, kao i Škorpioni, spremni eksperimentirati, a uz to su i veliki avanturisti koji će vam pružiti provod života, piše Index.hr.

Ovan

Temperamentni Ovnovi potrudit će se da seks s njima pamtite zauvijek. S njima je sve zabavno i uzbudljivo: od strastvenih poljubaca do vrhunca. Iako su veliki egoisti, u krevetu vas sigurno neće zakinuti. 

Kopirati
Drag cursor here to close