Izazovi

Veza na daljinu - tri stvari koje morate prihvatiti

Kako ne biste imali konstantne trzavice i neugodnosti i kako bi vaš odnos bio koliko toliko zdrav, već na početku morate jasno sagledati sve što veza na daljinu sa sobom nosi.
Lifestyle / Zdravlje i sex | 11. 09. 2019. u 18:39 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada se odlučite da budete u vezi sa nekim, tko nije stalno prisutan u vašem životu, tko živi u drugoj državi, ili gradu, ili tko radi posao koji podrazumijeva konstantno putovanje, znači da već na početku morate prihvatiti određene rizike i poteškoće koje veza na daljinu sa sobom nosi.

Kako ne biste imali konstantne trzavice i neugodnosti i kako bi vaš odnos bio koliko toliko zdrav, već na početku morate jasno sagledati sve što veza na daljinu sa sobom nosi i da svom partneru pružite podršku i razumijevanje, koji će samo još više učvrstiti vaš odnos.

1. Morate uzeti u obzir sve okolnosti

Kada započinjete odnos, koji podrazumijeva distancu, važno je da već u početku uzmete u obzir da kraj vaše veze može biti veoma blizu. Ako niste spremni da trpite distancu, ako se osjećate usamljeno, vrlo je vjerojatno da ćete u nekom trenutku poželjeti da krenete dalje, a mnogo ćete biti spremniji na taj korak, ako već na početku veze razmotrite tu opciju vjerojatnog prekida.

2. Prva godina će biti puna izazova

Prvih godinu dana veze bit će sačinjeno od samih izazova. Vaš odnos sastojat će se u tome da se borite za vašu ljubav, da pristajete na kompromise i da uspješno pobjeđujete poteškoće. Često ćete biti veoma umorni od neprestane borbe, ali ako osjetite da vrijedi, onda dajte sve od sebe i nikad ne odustajte od ljubavi, jer kada se naviknete na distancu i steknete povjerenje u svog partnera, sve će biti mnogo lakše.

3. Kvalitetno provedite vrijeme

Kada ste konačno zajedno, nemojte odmah razmišljati o tome, koliko će taj period trajati, već se potrudite da svoju vezu učinite što boljom, da doživite divne stvari i stvorite prelijepe zajedničke uspomene, jer svaki trenutak je važan, kad ste zajedno! Nije strašno, ako ne obiđete sve znamenitosti u gradu u kojem on/ona živi, ponekad vam je samo potrebno da ste zajedno u četiri zida i da uživate u svom miru i nježnosti.

Veza na daljinu zaista je izazov, ali ako se u nju upustite realnih očekivanja, ne postoji nemoguće i vas dvoje možda budete toliko sretni, da se prije ili kasnije odlučite za onaj važan korak, da se što prije upustite u zajednički život, kako biste uklonili distancu, piše Lepota&Zdravlje.

Kopirati
Drag cursor here to close