Promjena vremena

U ponedjeljak moguće meteoropatske reakcije

Kroničnim bolesnicima savjetuje se oprez s obzirom da će se osjećaj hladnoće pojačati zbog nižih temperatura i povećanog sadržaja vlage u zraku
Lifestyle / Seksualnost | 22. 10. 2017. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opća slika u ponedjeljak će biti lošija, usljed promjene vremenskih prilika. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova, glavobolje, razdražljivosti i nesanice.

Kroničnim bolesnicima, posebno astmatičarima i osobama s kardiovaskularnim problemima savjetuje se oprez, s obzirom da će se osjećaj hladnoće pojačati zbog nižih temperatura i povećanog sadržaja vlage u zraku.

U BiH će u ponedjeljak, 23.  listopada biti pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu BiH bit će s kišom. Na planinama sa slabim snijegom. Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima, u većini područija, očekuje se prestanak padalina i djelomično razvedravanje.

Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 11 do 15, a dnevne od 8 do 12, na jugu od 11 do 16 stupnjeva Celzijevih.

U Bosni će u utorak, 24. listopada biti u umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano, uz umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima, ponegdje i dio prijepodneva, u središnjim i istočnim područjima Bosne sa slabom kišom. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 8 do 14, na jugu od 14 do 19 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close