Navike koje čine čuda

Tri koraka do boljeg seksa

Sljedeće životne navike učinit će čuda za vaš seksualni život.
Lifestyle / Seksualnost | 04. 02. 2019. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seksualni život i dobro zdravstveno stanje međusobno su povezani. Ako vas stres i loše raspoloženje ometaju u trenucima nježnosti s partnerom, vrijeme je za promjenu!

Sljedeće životne navike učinit će čuda za vaš seksualni život.

Vježbajte

Fitness i dobra tjelesna kondicija poboljšavaju krvotok. Sukladno tome, i vaš seksualni užitak bit će veći jer uključuje povećan protok krvi iz ostatka tijela do genitalija. Tjelovježba potiče i endorfine koji podižu raspoloženje i energiju. Naravno, ne moramo ni napomenuti kako vas lijepo oblikovano tijelo čini fizički atraktivnijima, piše Ordinacija.hr.

Jedite zdravo

Masna hrana zadržava se na stijenkama arterija, što znatno usporava krvotok. Ovaj problem može smanjiti uzbuđenost i užitak. Previše masne hrane, osim problema s težinom, može uzrokovati i hormonalne poremećaje. Stoga je vrlo bitno zdravo se hraniti i pažljivo birati namirnice. Čips, pizzu i ostale ‘delicije’ ipak ostavite za neke druge prilike.

Oslobodite se stresa

Stres i napetost mogu znatno pokvariti uživanje u predigri i seksu. Kada idući put osjetite nervozu, porazgovarajte sa partnerom/icom, provedite vrijeme u laganoj šetnji ili otputujte nekamo za vikend.

Kopirati
Drag cursor here to close