Ljubav i strast

Sve seksualne faze jedne veze

Muškarci jednostavno vole upute
Lifestyle / Seksualnost | 11. 01. 2020. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj fazi, fazi požude seks je fenomenalan, tvoje tijelo radi sve da te uvjeri da si luda za seksom. Kemikalije koje se luče u mozgu jurcaju venama, a razina testosterona toliko skoči da jednostavno žudiš za odnosom. Upij osjećaj i fotografiraj mentalno taj trenutak. Sačuvaj ga, jer će ti trebati za neki sljedeći put, da ponovno "zapališ" vatru.

Ljubavna faza

"Sve je bolje i bolje" – seks je intimni odnos i orgazam bi trebao biti redovit događaj. Ako ne doživljavaš vrhunac, teško ćeš mu objasniti što voliš. Stavi svoju ruku na njegovu i vodite ga u smjeru u kojem želiš. Muškarci jednostavno vole upute. Ako je on gore, probaj mu pritiskom nogama ukazati na ritam kojim želite da se odnos dalje odvija. Ako je dolje, pomičite bokove i tako pokaži što voliš.

Faza poznavanja

"On zna što djeluje na mene" - predivno je biti s nekim tko zna sve o tebi. Poljubac ovdje, dodir ondje i stigli smo. Ali upravo tu sve može krenuti nizbrdo. Ako u odnosu svaki put težiš što brže i što poznatijim putem doći do orgazma, možeš upasti u zamku dosade i odrađivanja seksualnog odnosa. Što više načina imaš kako postići orgazam – tim bolje. Jedino tako seks neće biti rutina ni za jedno od vas.

Faza odanosti

"Njegovo tijelo znam kao vlastiti džep" - poznajete se jako dobro. Možda i previše dobro. On zna koje gaćice nosiš za vrijeme menstrualnog ciklusa, a ti čak znaš na koji način on reže nokte. Poznavanje nedostataka može smanjiti privlačnost. Pojačajte želju ljubljenjem u trajanju od 10 minuta – minimalno. Istraživanja pokazuju da testosteron iz sline pomaže da se održi interes za seksualni odnos.

Roditeljstvo

"Jednostavno nemam ni vremena ni energije" -  seks ili san? Većina roditelja bi izabrala spavanje. Spavaj, naravno, ali obavezno nađi vremena za aktivnosti s partnerom. Kupajte se zajedno, mazite ili masirajte. Ako nakon nekoliko mjeseci i dalje ne možete odvojiti vrijeme za odnose, natjerajte se. Otiđite ranije u krevet, goli. Tijelo pamti prethodne odnose i možete se iznenaditi kako ćete lako doći do vrhunca.

Kopirati
Drag cursor here to close