Ne može se sve tolerirati

Stvari koje su ženama najodvratnije u krevetu

Ipak postoje neke stvari koje (gotovo) svaka žena smatra superodvratnima
Lifestyle / Seksualnost | 04. 02. 2018. u 21:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako nekoga volimo i spavamo s tom osobom, onda nam se valjda ništa ne gadi u vezi toga. Ili? Naime, ipak postoje neke stvari koje (gotovo) svaka žena smatra superodvratnima

''Inače smo vrlo tolerantne, ali – ruku na srce – od nekih stvari doista nam se okreće želudac. Kad je sljedećih pet u pitanju – tu povlačimo crtu tolerancije'', piše  miss7.

1. Prljava posteljina

Seks u krevetu u kojem posteljina izgleda kao da si je nilski konj obrisao nos u nju te se pitamo je li je ikada promijenio? Ne, hvala! Nema ništa odvratnije od prljave posteljine i neidentificiranih mrlja.

2. Nenjegovana stopala

Istina je da se stopala rijetko vide u svakodnevnom životu – osobito muška. Međutim, također je istina da stopala mogu biti strašno odbojna. Zamisli: u krevetu si s frajerom, ljubite se, mazite, polako se razodijevate, on skine hlače, majicu, potom skine čarapu, ti pogledaš prema dolje i – šok!

Kao da si ugledala kuhanu orlovu nogu! Ajme – nokti, ajme – koža, ajme – odvratno! Dakle, dragi muškarci, ili redovita pedikura ili ostavite čarape na nogama. Hvala!

3. On pušta plinove za vrijeme predigre

U određenom trenutku veze prestajemo se ženirati. Ali ipak – puštanje plinova i vođenje ljubavi ne idu nikako zajedno! I to još za vrijeme napete predigre! Ne, nikako!

4. Ekstremno loš zadah

Naravno da svatko može imati loš zadah – od jela ili pića, na primjer. Osobito ga je teško izbjeći za vrijeme jutarnjeg seksa. Međutim, u početku veze – kad se partneri još srame pričati o tome – treba pripaziti na higijenu usta.

Ili mu barem – ako mu smrdi iz usta kao da je cijelu noć žvakao mrtvog štakora – ponudi „pepermint“ – shvatit će, a nikome neće biti veliki neuogdnjak…

5. Poderana pakiranja kondoma pored kreveta

Čak i kod seksa za jednu noć ne trebamo znati da ima još puno drugih žena koje ponekad „spavaju“ u ovom krevetu.


Kopirati
Drag cursor here to close