Prva pomoć

Stvari koje ne biste trebali raditi prije seksa

Donosimo tri stvari koje cure ne bi trebale raditi prije seksa
Lifestyle / Seksualnost | 12. 04. 2018. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seks je jedan od onih trenutaka u kojem moraš biti opuštena i neopterećena. No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posljedice nakon seksa.

Donosimo 3 stvari koje cure ne bi trebale raditi prije seksa.

  1. Depilirati se

Ako planiraš provesti vruću noć s dečkom, pripremi se za to par dana ranije, pogotovo ako planiraš urediti bikini zonu. Tijekom odnosa područje oko prepona i bedara je ozloženo trenju i znojenju što može uzrokovati upalu i prištiće - a to boli!

Sličan učinak ima i tjelovježba nakon depilacije, zato pazi što radiš.

  1. Piti lijek za alergiju

Ako uzimaš lijekove za alergiju, oni djeluju tako da opuštaju tijelo. Bitno je znati kako ovaj lijek snažno djeluje i na tvoju sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, od usne šupljine i intimnog područja. Ovi lijekovi smanjuju lučenje vaginalne sluzi, pa će ti seks biti neugodan. Manjak sluzi se povezuje i s orgazmom, pa će ti biti teže svršiti, pišu 24sata.hr.

  1. Nemoj trpiti ako ti se piški (ili ono drugo)

Kada se upustiš u strastveni klinč, in orgazam samo što nije došao, sigurno ti nije ugodno osjećati se kao da moraš na zahod.

Mjehur je smješten blizu vagine i svaki pritisak ćeš osjetit, što znači da ti seks neće biti ugodan i opušten.  Također veća je opasnost da ćeš dobiti upalu mjehura uzrokovanu seksom!

Kopirati
Drag cursor here to close