Srodne duše

Što se mijenja u životu kada nađete gospodina Savršenog

Ili deset stvari koje o srodnim dušama niste znali...
Lifestyle / Seksualnost | 24. 04. 2020. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjećate li se onog trenutka kad ste svečano objavili kako svojem frajeru nikad nećete davati slatke nadimke u javnosti? Ako ste upoznali svoju srodnu dušu, onda već znate koliko ste bili u krivu, a ako niste, znajte kako ovo obećanje nikad nećete moći ispuniti.

Isto je i s tepanjem. "Bebice, swatki mišu mawi..." Da, i nama je grozno, ali to su jednostavno one stvari s kojima se morate pomiriti, piše Cosmopolitan.

Strašne stvari prestaju biti tako strašne. Primjerice, gledanje u isti penis do kraja života, ili gledanje vaše „male djevojčice“ kako odrasta.

Počinjete shvaćati koliko su vjenčanja zapravo skupa. "Koliko košta iznajmljivanje vjenčanice??!" A 700 kuna za kvalitetne skinny traperice koje vam tako dobro stoje do jučer su se činile nedostižnima...

DIY tutorijali, časopisi i knjige postaju vaša glavna zanimacija. Jer hej, novac ne pada s neba, a krajnje je vrijeme da poduzmete nešto s onim popisom stvari koje morate promijeniti u svom ljubavnom gnijezdu.

Ponekad vam dođe da ga ubijete, ali vam prekid ne pada ni na kraj pameti. Čak i u onim trenucima u kojima vam se nešto kod njega ne sviđa, i dalje ga obožavate s istim žarom.

Odjednom ćete izgubiti potrebu da na kavi s najboljim frendicama ogovarate svojeg dragog. Ok, ima grooozan ukus za glazbu, ali vas tretira kao kraljicu i posljednje što zaslužuje je porcija trača na njegov račun.

Shvatit ćete da ste postali poprilično naporni. Pri planiranju bilo čega, odmah ćete u planove poželjeti uključiti i njega. Što je kroz ok, i pristojno, ali vašim slobodnim frendicama to će prije ili kasnije dosaditi.

Mamurluci jednostavno nisu onakvi kakvi bi trebali biti kad je on uz vas. I kada se pojavi baš s onim što vam je potrebno - vašom omiljenom pizzom, redom prvoklasnih šala na vaš račun i najšarmantnijim osmijehom na svijetu.

Kompromisi postaju nešto na što rado pristajete. Kad su u pitanju bili vaši bivši, nije vam padalo na pamet da idete gledati ono s*anje od filma, ali kada je vaš dragi u pitanju, nema toga šta za njega ne biste učinili. Ako je on sretan, vi ste još sretniji, piše Cosmopolitan.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close