Svi smo osjetljivi

Što izbjegavati tijekom intimnog odnosa

Zbog nekih poteza bi se čak mogla veza i raspasti ili mu možete narušiti samopouzdanje što opet neće donijeti pozitivne rezultate za vrijeme seksa.
Lifestyle / Seksualnost | 24. 06. 2021. u 06:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šteta bi bilo da se nađete kraj nekoga s kim vam je lijepo, krenete sa seksom i onda sve upropastite zbog glupe, nepromišljene izjave. I muškarci znaju često biti osjetljivi samo više puta neće priznati. Zbog nekih poteza bi se čak mogla veza i raspasti ili mu možete narušiti samopouzdanje što opet neće donijeti pozitivne rezultate za vrijeme seksa.

Suzdržite se od nepotrebnih pitanja

Sve teme nevezane za seks je u tim trenucima najbolje izbjegavati. Odnosno poželjna su samo pitanja vezana za radnje i poze koje želite zauzeti. Ako vam i padne na pamet neki prijedlog za vikend ili sutrašnji ručak, probajte ga iste sekunde zaboraviti i sjetiti ga se tek nakon sat do dva.

Još je gore ako se sjetite da nešto niste napravili, pa se jednostavno usred seksa dignete, obučete i nestanete to obaviti. Ostaviti ga nezadovoljenog veliki mu je udarac. Naravno, ako je nešto od životne važnosti i dogodi se samo jednom – muškarac će preživjeti, piše She.hr.

Na spominjite bivšeg

Čim rečenica počinje s “Moj bivši je znao… ” njemu se sigurno već digla kosa na glavi, a nešto drugo mu se spustilo. Zaboravite na bivšeg i potpuno se posvetite aktualnom dečku. Usporedbe zaboravite. Samo si zamislite da on vama kaže što mu je bivša sve radila – ne bi ni vama više bilo ni do čega, a najmanje do seksualnih igrica.

Ne glumite

Možda vam se čini da muškarce možete lako prevariti te ponekad i odglumiti orgazam, ali bolje ne – većina ipak dobro zna kad ga se mulja. Zbog takvih laži u vezi bi muškarac sigurno htio i prekinuti. Nitko ne voli neiskrenost.

Ne sramite se svog tijela

Samouvjerene cure nemaju problema s tim, ali sramežljive mogu dečkima ići i na živce – pogotovo u krevetu. Muškarac neće biti niti malo oduševljen ako će se do vašeg tijela morati probijati kroz brojne slojeve pokrivača, plahta i perina. Nastojte se ne stidjeti vaše golotinje, jer svatko ima neku nepravilnost koje bi se riješio, ali ne može.

Stoga prestanite gasiti svjetla i omotavati se u plahte, jer ćete tek tada usmjeriti pozornost na svoju veliku guzu ili trbuh, a njemu u tim trenucima to uopće nije bitno. Uostalom, pa da mu se ne sviđate ne bi ni legao s vama u krevet.

Ne kritizirajte ga

Kritika tijekom seksa je zaista nepotrebna. Pogotovo na početku veze muškarac još ne zna što vam odgovara, koji tempo koja točka i slično, ali probajte to iste sekunde ne verbalizirati. Eventualno možete usmjeravati njegove poljupce ili ruke na dijelove tijela te ga usporavati ili ubrzavati, a lekcije ostavite za neku drugu priliku kada već dođe zgodan trenutak i otvori se tema vašeg seksa. Nije potrebno da ubijete sve njegovo samopouzdanje.

“I to je to…”

Ovu frazu možete upotrijebiti samo kada skuhate ručak i stavite ga na stol. No onu s drugom intonacijom, nakon završenog seksa, nemojte ni slučajno izustiti. To će ga pokopati za sva vremena. Muškarci se ponekad zadovolje u kraće vrijeme ili trebaju pauzu, ali nije tako svaki put, pa nemojte ni vi na prvu odmah reagirati. Suzdržite se od komentara.

Kopirati
Drag cursor here to close