Istraživanje dalo odgovor:

Što bi muškarci rado promijenili na ženama kad bi mogli?

Kad bi mogao promijeniti tri stvari na partnerici, što bi promijenio?
Lifestyle / Seksualnost | 15. 11. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uh, oh… ovi rezultati istraživanja su se pokazali toliko malo iznenađujućima da su gotovo opet iznenađujući.  „Kad bi mogao promijeniti tri stvari na partnerici, što bi promijenio?“  Ne, muškarci ne žele češće razgovarati. Također ne žele s nama u kazalište, piše miss7.

Oni žele – oprez, iznenađenje – više seksa! Libido je iznenađujuće doista neosporno na prvom mjestu stvari koje bi muškarci rado promijenili na nama. Gotovo 31 posto muškaraca dalo je taj odgovor.

Zatim slijede želja da manje prigovaramo i gunđamo (26 posto), da smo urednije (19 posto) te da ne postanemo toliko brzo emotivne (19 posto). Ne znam kako ti na to gledaš, ali trebale bismo se pobuniti protiv činjenice da muškarci žele od nas napraviti nijeme seks robote koji usput pospremaju i čiste.

A što žele žene? Ruku na srce: naši odgovori nisu bili ništa manje stereotipni. Mi žene želimo češće razgovarati o osjećajima (24 posto), također više urednosti (23 posto) te da naš dragi više razgovara (20 posto). I da, ljenivci ne prolaze dobro: 17 posto žena želi više aktivnosti i poduzetnosti.

Dobra vijest  Bez brige, odgovor svih odgovora je dao barem svaki šesti ispitani: oni su rekli da ništa ne bi promijenili na partnerici ili partneru. Eh da, to je vjerojatno bezuvjetna ljubav… Ali, svejedno. Ako se tvoj partner nije tako izjasnio, ipak nemoj postati seks-robot-pospremačica. Budi onakva kakva jesi. Mi prigovaramo, oni šute. I sve će biti sretni…

 

Kopirati
Drag cursor here to close