Zoofili

Seks sa psima: U Beogradu se tajno otvaraju životinjski bordeli

Životinjski bordeli su zapravo specijalizirana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa.
Lifestyle / Seksualnost | 17. 10. 2017. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turisti zoofili organizirano dolaze u Srbiju, većinom iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, tražeći sreću u "životinjskim bordelima", gdje plaćaju za seks sa životinjama, prenijele su Nezavisne novine pisanja srbijanskih medija.

Navodno se, prema pisanju novina, osim imanja na selu, koji turistima zoofilima nude konje, krave, koze i magarce za seks, i pojedini vlasnici pasa putem interneta prodaju svoje ljubimce za "posebne usluge", a kako tvrde članovi Udruženja za borbu za prava životinja "Levijatan", nekoliko bordela s psima nalazi se u Beogradu.

"Životinjski bordeli su zapravo specijalizirana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa. Najveći broj turista zoofila dolazi iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organiziranim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kada stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gdje turisti mogu izabrati s kojom životinjom će imati seks, a za to su obvezni vlasniku imanja platiti između 70 i 150 eura. Za uslugu snimanja kamerom, s obzirom na to da ima i onih koji žele da im 'intimni momenti s kravom' ostanu trajno zabilježeni, mora se izdvojiti još 50 eura", tvrdi izvor novina  Alo! i dodaje da većina farmera u tome ne pronalazi ništa loše, već da ''prodaju'' svojih životinja vide kao način da zarade novac.

Potvrdio je ovo i Pavle Bihal, predsjednik Udruženja za zaštitu životinja Levijatan, koji je nedavno otkrio da se na tajnoj lokaciji u Beogradu nalazi bordel u kojem pse omamljuju, muče i seksualno zlostavljaju.

To udruženje na svom Facebook profilu postavilo fotografiju na kojoj se vidi omamljen i ''odjeven'' pas.

''Dobili smo informaciju da se ovakvi bordeli sa psima nalaze i u Beogradu. Ovakva vrsta dekadencije društva i trendova sa zapada mora se zaustaviti. Nudimo početnu nagradu od 1000 eura tko nas dovede do jednog ovakvog mjesta, ili nam da informaciju gdje se ovakvi ljudi skupljaju'', navelo je udruženje.

Kopirati
Drag cursor here to close