Dovest će vas do ludila

Seks poza inspirirana Igrom prijestolja

Možda se nitko na kraju serije nije popeo na Željezno prijestolje, ali vi ćete se sigurno uz ovu pozu popeti na orgazmični tron
Lifestyle / Seksualnost | 24. 05. 2019. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija "Igra prijestola" izazvala je mnogo polemika, debata i teorija, ali ne možemo poreći da su scene seksa bile fenomenalno odrađene i zato su neki odlučili da jednu seks pozu simbolično nazovu "pobjednička".

Serija se završila, ali to nije razlog da ne prakticirate seks poze koje su se pojavljivale u ovoj seriji. Jedna od njih je "pobjednička poza".

Poza je namijenjena dubokoj penetraciji i maksimalnom uživanju. Kako biste usavršili ovu pozu, lezite na leđa i neka vaš partner klekne ispred vas prije penetracije. Neka se onda pridržava za vaša koljena, podigne vam kukove i zauzme položaj koji odlično pogađa vašu G točku.

Potrudite se da lijepo miješate kukovima kako bi vaš partner mogao da uđe u vas lijepo i duboko, a onda se zavalite na leđa i uživajte dok vas on polako vodi do orgazma, piše "Telegraf.rs".

Možda se nitko na kraju serije nije popeo na Željezno prijestolje, ali vi ćete se sigurno uz ovu pozu popeti na orgazmični tron, tvrdi "Daily star".

Kopirati
Drag cursor here to close