Probajte :)

Sedam sex poza u kojima žene konačno dolaze do vrhunca

Sada je sedam žena je progovorilo o svojim iskustvima i podijelilo u kojim pozama su napokon uspjele 'doći do cilja'
Lifestyle / Seksualnost | 06. 08. 2019. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za neke žene postizanje orgazma tijekom seksa može biti težak zadatak. Sada je sedam žena je progovorilo o svojim iskustvima i podijelilo u kojim pozama su napokon uspjele 'doći do cilja', prenosi 24 sata.

  1. Misionarska poza

‘’Čitala sam o najboljim pozama za orgazam u časopisu i malo sam eksperimentirala s vibratorom. Zatim sam testirala svoja znanja s novim partnerom. Prije toga nikada nisam doživjela orgazam tijekom seksa, ali smo odlučili probati dobru staru misionarsku pozu s podignutim bokovima. Podigla sam kukove, kao da ću napraviti most, i uspjela sam. Sad koristim jastuk za podupiranje kukova i većinu vremena doživim orgazam. Također lako dođem do orgazma ako sam ja gore, to je nešto što sam shvatila eksperimentirajući s različitim partnerima’’, Tiffany Y.

  1. Obrnuta kaubojka

‘’Moj dečko ne može ostati 'tvrd' duže od pet minuta zbog čega mi je doista bilo teško doživjeti orgazam (nešto što još nisam doživjela u svoje 23 godine života). Toliko sam željela razumjeti tu senzaciju o kojoj sam čitala i slušala priče prijateljica. Shvatila sam da moj dečko najduže može izdržati u obrnutoj kaubojki. I, kroz pokušaje i pogreške, shvatili smo da mogu doći do orgazma ako mi trlja klitoris dok je u meni i 'nabija me' dovoljno snažno. Nas dvoje se radi toga osjećamo puno bliže i intimnije’’, Catherine L.

  1. Prljavi ples

‘’Ovo bi moglo zvučati čudno (i je nekima od mojih prijatelja), ali ja sam prvi put doživjela orgazam tijekom seksa kad su mi noga 'visile' s kreveta (ili kauča, ovisno o tome gdje se odvija). Izgleda čudno, ali to je savršen kut jer mjesto na kojem on gura pogađa točno u G-točku. Upozorenje: ova poza zahtijeva i neke trbušne mišiće jer se stražnjica nalazi napola na krevetu, ali dostizanje vrhunca čini to vrijednim’’, Anonymous.

  1. Kaubojka

‘’Godinama nisam imala problema s orgazmom, osim tijekom seksa. Bilo mi je lakše koristiti ruke (čak ni ruke mog supruga nisu 'bile dobre'). Prvi put sam postigla orgazam kad sam bila gore. Nešto je bilo u trenju, trljajući se o zdjelicu mog muža dok me vukao naprijed-natrag što me stimuliralo da dođem do orgazma. Još uvijek nismo sigurni je li pogodio moju G-točku. To je sljedeće na našem popisu‘’, Ally W, prenose 24 sata.

  1. Podignuti kukovi

‘’Trebalo mi je dosta vremena i nekoliko muškarca da shvatim da do orgazma mogu doći dok ležim na trbuhu s podignutim kukovima (prirodno ili poduprtima jastukom). Ako muškarac ima manji penis, koristim veći jastuk tako da su mi kukovi podignuti više da on potiskuje pod većim kutom’’, Maria B.

  1. Jedna noga na ramenu

‘’Moj novi dečko ima poprilično velik penis i isprva me to plašilo. Ali sada ga u potpunosti prihvaćam. Zajedno smo pronašli gdje se nalazi moja G-točka i isprobali gotovo svaku pozu. Ono što mi je konačno pomoglo je podizanje moje lijeve noge iznad njegovog desnog ramena’’, Cassie R.

  1. Sporo i mirno

‘’Nisam uspjela doživjeti orgazam s bilo kim - za to mi je trebala ozbiljna veza i mnogo kemije kako bi došla do točke u kojoj sam se osjećala dovoljno ugodno da se opustim. Ono što funkcionira za mene je spori seks. Sviđa mi se kad se pogledamo i vidim da ga zadovoljavam. To me stvarno uzbuđuje. Također mogu doživjeti orgazam u misionarskom položaju kad polako penetrira, gleda me u oči i dodiruje u isto vrijeme’’, Katie K, prenosi Men's Health.

Kopirati
Drag cursor here to close