Začinite ljubavni život

Savjeti za odličan seks ovaj vikend!

Uživajte u višku vremena vikendom tako da začinite svoj ljubavni život.
Lifestyle / Seksualnost | 06. 10. 2017. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uživajte u višku vremena vikendom tako da začinite svoj ljubavni život.

Po jutru se dan poznaje

Vikendom napokon nije potrebno izlaziti iz kreveta i trčati za dnevnim obavezama. Ostanite s partnerom i uživajte bez vremenskog ograničenja. Neka sa suncem izađe i vaša unutarnja zvijer koju krotite cijeli tjedan. No ne stavljajte pritisak na sebe ili partnera da cijeli dan morate ostati u krevetu i isprobati sve poze. To vrijeme možete iskoristiti i za izgradnju intimnosti kroz maženje ili razgovor.

Počastite se

Izreka kako ljubav ide kroz želudac potvrđena je reputacijom šampanjca, čokolade, kamenica i šparoga kao moćnih afrodizijaka što dižu libido. Stoga nije čudo da su temeljni stupovi hedonizma hrana i seks. Namamite partnera slasnom večerom nakon koje mu za desert servirajte sebe. To je recept za užitak koji ne može loše ispasti. Igrajte se s hranom, jedite bez tanjura, zabavite se, jer što više u kuhinji eksperimentirate to će užitak biti slasniji, piše Ordinacija.hr.

Izađite van

Vikendi su stvoreni za kratke izlete u prirodu ili istraživanje nepoznatih mjesta. Riskirajte i odvažite se na seks na otvorenom. Strah da će vas netko uhvatiti podiže razinu uzbuđenja, ali i povjerenje u partnera, a nova iskustva i promjena rutine stvaraju nove zajedničke uspomene koje grade intimnost i potiču na daljnje eksperimentiranje.

Opustite se

Masaže i kupke rituali su koje inače koristimo kao terapiju protiv stresa, za rješavanje napetosti nakupljenih u tijelu i umu tijekom radnog tjedna. Često su upravo brige i životni tereti razlog zašto nismo raspoloženi ili motivirani za seks. Umirujuća atmosfera probudit će senzualnost izgubljenu u obvezama svakodnevnog života, a opuštanje uz partnera otopit će tenzije između vas. Briga za partnera, stalni fizički kontakt i intimno okruženje dobitna su kombinacija za strast i nježnost.

Noćne avanture

Bilo da ste u vezi ili sami, vikend je savršeno vrijeme za izlazak. Živahna atmosfera, novi ljudi, energična glazba i mračni kutovi idealan su ambijent za igranje zanimljivih uloga. U masi ljudi zabavno je i lako eksperimentirati s vlastitom osobnošću te isprobavati drugačije zavodničke strategije koje bi mogle dovesti i do iznenađujućih iskustva u krevetu. Na seksualne fantazije nitko nije imun. Izaći s partnerom i praviti se da se ne poznajete osvježit će ljubavni život, unijeti dašak misterije i uvesti nova uzbuđenja u vašu rutinu, a možda ćete jedno o drugom otkriti i nešto novo.

Kopirati
Drag cursor here to close