Uživancija i na +35

Savjeti za dobar seks i na tropskim temperaturama

Može vam pomoći klima, no ako je nemate onda će vam trikovi koje vam otkrivamo u nastavku jako dobro doći.
Lifestyle / Seksualnost | 30. 07. 2018. u 22:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad temperature vani narastu iznad 35 stupnjeva zacijelo vam seks i nije prvi na listi prioriteta, već samo razmišljate kako se rashladiti. Ipak, kako vaš ljubavni život ne bi patio zbog vrućina, postoje načini kako da i u vrelim ljetnim noćima uživate u vođenju ljubavi sa svojim dragim.

Koristite led

Osim što će vam jako dobro poslužiti kod predigre, led će vas isto tako i dobro rashladiti. Uzmite kocku leda i lagano njome prelazite po tijelu svog partnera, a potom on neka isto čini i vama. To će vas rashladiti, ali istodobno i zagrijati atmosferu i dobro vas uzbuditi.

Sladoled na štapiću

Tko kaže da postoji samo jedan ispravan način kako se jede sladoled? Izaberite okus koji najviše volite, ostavite ukusan trag po tijelu vašeg dragog ili drgae, a onda se bacite na lizanje...samo igrarije će vas prilično napaliti, a nagle izmjene hladnog sladoleda i vrućeg jezika osiguravaju maksimum uzbuđenja, piše Cosmopolitan.hr.

Seks pod tušem

Ljetne su vrućine dobar izgovor za jedan mokri seks pod tušem, a riješit ćete dvije muhe jednim udarcem. Samo budite oprezni kad je riječ o seksu pod tušem ne želite li se ozlijediti.

Lopta na napuhavanje

Dobru staru loptu za plažu iskoristite za isprobavanje novih seksualnih poza ili za pomoć da se održite na površini mora dok on odostraga prodire u vas...

Ventilator

Vjerojatno imate klimatiziran prostor u kojem ljetujete, ali mi znamo o čemu pričamo. Kada krenete u akciju, upalite ventilator da se rotira i puše prema vama. Naleti zraka koji će zapuhivati vaša znojna tijela izazvat će trnce po cijelom vašem tijelu. Garantiramo...

Izbjegavajte 'jastučiće'

Kreveti se tijekom seksa mogu poprilično ugrijati, a pogotovo ako je na njima mekani prekrivač. Najbolje rješenje za seks u toplim danima je kuhinjski pod ili stol gdje se nećete toliko znojiti.

Vrući seks

Ako vam vrućina ne smeta baš toliko, prepustite se strastima jer će vam užitak sigurno biti još veći. Radite to u laganijem ritmu, dišite duboko i gledajte se u oči, neće vam smetati ama baš ništa jer ćete jedino misliti o obostranom zadovoljstvu.


Kopirati
Drag cursor here to close