Seksi trik

Prave ljubavnice znaju što je zahvat Kleopatre

Za „zahvat Kleopatre“ trebaš malo vježbe i dobro istrenirane vaginalne mišiće.
Lifestyle / Zdravlje i sex | 07. 12. 2018. u 12:52 Bljesak.info
Kopirati

Tko kaže da se penis muškarca može masirati samo ustima ili rukama? S ovom tehnikom – koja se u Tantri opisuje kao „pompoir“ – masiraš njegovu alatku na drukčiji način.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dakle, za „zahvat Kleopatre“ trebaš malo vježbe i dobro istrenirane vaginalne mišiće jer "masiraš" ga upravo njima. Dok on leži na leđima, ti sjedneš na njega „na sve četiri“. Potom uzmeš njegov penis u erekciji među svoje stidne usne pa ga pokušaš uvesti u sebe tako da naizmjenično napinješ i opuštaš mišiće. Važno je da pri tome ni ti ni partner ne pomičete bokove, piše Miss7.

Kad je on u tebi, pritišćeš, gnječiš i vučeš s pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osjećaj intenzivan i jako seksi. Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi! Osim toga, treniraš si i vaginalne mišiće – i sprječavaš inkontinenciju. 

Ovako se izvodi „pompoir“ za početnike:  Pritiskati, kontrahirati, vući i gnječiti: ti su četiri osnovna poteza koja se izvode kod „zahvata Kleopatre“. Najbolje ga je naučiti tako da si zamisliš da je njegov penis olovka koju vrtiš između palca i kažiprsta tako da oba prsta pomičeš u raznim smjerovima. Upravo tako pokušavaš „obrađivati“ njegov penis svojom vaginalnom muskulaturom. Vidjet ćeš – ako vam ne uspije iz prvog pokušaja, isplati se – marljivo treniranje garantira snažne vrhunce...

 

Kopirati