Nevjerojatno

Postoje rekordi u svemu, ali ovo je 8 najapsurdnijih u seksu

Mora li sve u životu doista uvijek biti natjecanje?
Lifestyle / Seksualnost | 18. 09. 2021. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Što se tiče seksa, ne postoje (nažalost?) granice i uvijek postoje novi nevjerojatni rekordi. Prikupili smo najapsurdnije. Upoznaj 8 najapsurdnijih svjetskih seksualnih rekorda koje donosi portal miss7. 

Masturbacija „sljedeće razine“

Student biologije Drake Hardy masturbirao je punih 10 sati i 10 minuta - i to bez ejakulacije. To takozvanom „teniskom laktu“ daje potpuno novo značenje...

Najduži seks na svijetu

Ono što funkcionira solo, dvostruko bolje funkcionira u paru - pa, ne baš. Jedan američki par imao je spolni odnos oko 15 sati i to pod nadzorom seksualnih znanstvenika.

Prskanje sperme u dalj

Doduše, drago nam je što se cijela stvar nije razvila u olimpijsku disciplinu, ali to je ipak izvanredan rekord: navodno je sjeme Horsta Schulza proletjelo 5,75 metara zrakom. Inače normalna ejakulacija ne „leti“ više od 30 cm u dalj, a izlazi iz penisa pri brzini oko 17 km/h.

Najstarija djevica na svijetu

Naravno, kod rekorda se nikada ne zna točno postoji li još jedna osoba koja je ipak bila „uspješnija“. Međutim, tu se ništa ne može učiniti. S temom djevice, međutim, možemo zamisliti da je Elisabeth Callies zapravo najstarija djevica na svijetu, jer je navršila 108 godina - a to je svakako bilo uzbudljivih 108 godina. Jedino što se nikada nije dogodilo je seks. Callies je tvrdila kako nikada nije osjećala potrebu spavati s nekim, a nije željela ni djecu. Žena je bila udata, ali njezin je suprug postao impotentan nakon nesreće s motociklom pa to više nije bio problem.

Najveća vagina na svijetu

Vjeruje se da je Anna Swan imala najveću vaginu na svijetu. Kanađanka je i sama bila visoka 2,41 m, a njezino prvo dijete imalo je više od 8 kilograma.

Najveći penis na svijetu

Najveći penis na svijetu dugačak je 48 cm. U pitanju je Roberto Esquivel Cabrera i dolazi iz Meksika. Čak i ako su mnogi mišljenja „radije preveliki nego premali“, Meksikanac se žali da ne može imati normalan posao i da ga žene odbijaju zbog veličine spolnog organa. 

Najveća dojka na svijetu

Amerikanka Norma Stitz ima najveće prirodne grudi na svijetu, mjereno 102 cm. Veličina grudnjaka je „XYZ“. 8 stvari koje bi trebala znati prije nego što se upustiš u seks u troje 8. Najveća orgija na svijetu ...navodno se održala u Japanu i imala je veliki broj sudionika: 250 parova, tj. 500 ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close