Rezanje

Plastična kirurgija u Hercegovini: I muškarci i žene smanjuju grudi

Iz Poliklinike tvrde kako potražnjom korisnika ove zdravstvene ustanove rade i zahvate na povećanju i smanjenju grudi, te korekciju klempavih ušiju.
Lifestyle / Seksualnost | 10. 10. 2017. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najviše korišten zahvat plastične kirurgije u Hercegovini su  operacije povećavanja grudi, a sve su češći zahvati filer i botox terapija, potvrđeno je za Bljesak.info  iz Poliklinike Vitalis.

Iz Poliklinike tvrde kako potražnjom korisnika ove zdravstvene ustanove rade i zahvate na povećanju i smanjenju grudi, te korekciju klempavih ušiju.

''Osluškivanjem želja naših klijenata i angažiranjem stručnjaka estetske kirurgije na čelu s dr. Glušcem i dr. Đuzelom počeli smo izvoditi i operacije povećavanje grudi, smanjivanja ženskih grudi i ginekomastiju (izražene muške grudi, op.a.), kao i uvijek traženu korekciju klempavih ušiju'', rekli su iz Vitalisa.

Klijenti ne štede

Uzevši u obzir kako je zahvat hijaluronskom kiselinom (filer i botox terapije) u prosjeku košta 600 KM, dok zahvat povećanja grudi implantantima košta oko 5.000 KM dolazi se do zaključka kako Hercegovci ne štede na poboljšanju izgleda pomoći kirurgije.

''Možemo zaključiti iz našega iskustva da naši klijenti ne štede na procedurama za uljepšavanje tijela'', rekli su iz Vitalisa.

Dečki, koji se odluče za smanjenje grudi, morat će izdvojiti 3.000 KM dok će djevojke koje žele povećati i podignuti grudi morati izdvojiti 5.000 KM. ''Rad'' na stražnjnici košta pak 6.000 KM.

BiH jeftinija od regije

Estetska kirurgija u Bosni i Hercegovini bilježi trendove rasta iz godine u godinu. Zbog toga se u BiH  otvara sve više klinika koje nude ovakvu vrstu usluga. Većina klinika ima cijene niže nego u ostatku regije, stoga ne čudi što dosta pacijenata dolazi na ''uljepšavanje'' u BiH.

Popularni estetski zahvati u regiji su povećanje grudi, korekcija nosa, korekcija ušiju, a u posljednje vrijeme  traže se i korekcije na intimnom području.   

Kopirati
Drag cursor here to close