A umire od želje...

Pitanja koja na prvom dejtu ostaju neodgovorena

Možda mu se vi sviđate, no on od samog početka želi znati hoće li uz vas imati posla s hrpom potpunih luđaka ili iznimno simpatičnim ljudima.
Lifestyle / Seksualnost | 18. 01. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dejtovi idealni su za testiranje kemije, upoznavanje na jednom jako bazičnom nivou i općenito prezentiranje sebe kao super normalno, simpatično biće poželjno za nastavak druženja.

Dakle, stvarna, teška pitanja ne dolaze u obzir i svaka tema koja je preozbiljna za prvih nekoliko tjedana casual dejtanja kod njega će izazvati jednaki učinak, a taj je da pobjegne glavom bez obzira.

Možda ste znatiželjni, ali nemojte ga tako skoro pitati koliko djece želi... A baš poput vas, i u njegovoj glavi postoje pitanja koja vas želi pitati, iako to neće učiniti jer je za neka pitanja prerano. Ali će zato umirati od želje da vam ih postavi, piše cosmopolitan.

1. Kakva je doista tvoja obitelj?

Možda mu se vi sviđate, no on od samog početka želi znati hoće li uz vas imati posla s hrpom potpunih luđaka ili iznimno simpatičnim ljudima.

2. Zašto si odlučila izaći sa mnom?

Bi li izašla s bilo kime tko te pozvao ili sam ti se ja svidio iz nekog posebnog razloga?

3. Imaš li ikoje užasne prijatelje?

Nemojte mu zamjeriti na pitanju, svi mi imamo doista osebujnih prijatelja, a jednom kada sazna za vaše, barem će unaprijed moći razviti ispravnu strategiju razvijanja odnosa u najboljem smjeru.

4. Hoćemo li se večeras ljubiti?

Ma vraga je tako pristojan... Zanima njega i da li je seks uopće opcija ili će na vas morati čekati još neko vrijeme...

5. Koliko si bivših ti ostavila?

Ovo je pitanje dvostruki mač - s jedne strane može otkriti da imate grozan ukus za frajere i to ne shvaćate dok nije prekasno, ili vam s druge strane ljudi malo po malo postaju dosadni. U svakom slučaju, lijepo je da on ima volju probati da između vas bude drugačije.

6. Misliš li biti potpuno luda nakon nekoliko mjeseci veze?

Znaš ono - slom živaca ako odmah ne odgovorim na poruku, bacanje boca na mene kada se posvađamo, pojavljivanje usred noći kako bi bila sigurna da je sve ok... Od ovakvih scenarija oni odmah žele pobjeći dok još stignu!

7. Tragaš li za nečim ozbiljnijim ili se samo želiš zabaviti?

Ova je informacija krucijalna jer frajeri uglavnom vjeruju kako sve žene tragaju za ozbiljnom vezom, dok su žene uvjerene kako frajeri žele samo zabavu.

8. Koliki je tvoj libido?

U prvim je mjesecima seks uvijek intenzivan, čest, uzbudljiv, spektakularan. No s vremenom se strasti stišaju. Što ako se on želi seksati manje ili više nego što to želite vi?

9. Koliko si dugo single?

Ako ste tek nedavno prekinuli ozbiljnu vezu, vjerojatno ćete otići na wc, pobjeći kroz prozor i više ga nećete vidjeti.

10. Voliš li još uvijek bivšeg?

Ma slobodno mu kažite da bi on samo bio rebound koji bi potrajao neko vrijeme, prije nego biste se vratili bivšem s kojim ste bili 5 godina... Šalimo se. Ne!!! Sigurni smo da možete sami do nekog cool, diplomatskog odgovora!

Kopirati
Drag cursor here to close