Ne želite odmah crveni karton

Pet stvari koje muškarac nikada ne bi smio napraviti u krevetu

Dovoljna je sitnica, neka mala gesta, pa da se trenutak strasti pretvori u nešto sasvim drugo. Dakle, evo što muškarci nikada ne smiju raditi u krevetu
Lifestyle / Seksualnost | 02. 05. 2021. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko puta vam se dogodilo da je trenutak intimnosti pokvarila neka gesta, neko držanje ili neka riječ koju je bilo bolje izbjeći? Seks i intimni trenuci ovise o vrlo delikatnoj dinamici, dobro ugođenoj ravnoteži, mirisima i senzacijama koje je lako poremetiti. I nehotice, s nekom nesvjesnom gestom moguće je upropastiti predivan trenutak pa iskustvo strasti i nježnosti za pamćenje pretvoriti smiješnu situaciju koju je najbolje što prije zaboraviti. Jedan se talijanski novinar potrudio i anketirao 25 žena, u dobi između 29 i 42 godine, seksualno aktivnih, među kojima ima i slobodnih i udanih i onih u vezi, postavljajući im pitanje što muškarac nikada ne bi smio učiniti u krevetu. Evo pet stvari oko kojih su bile gotovo jednoglasne i koje bi se muškarci morali potruditi izbjegavati žele li da seks s njima ženama ostane u dobrom sjećanju.

Ne smije biti kolebljiv

Kolebljivi muškarci nisu poželjni u krevetu i izazivaju nelagodu kod svojih partnerica. Ne treba se sramiti učiniti nešto, suzdržavati se od nekih stvari ili oklijevati pred oralnim seksom, strastvenim poljupcima, slobodnim izražavanjem strasti. Tijekom seksa se partneri znoje, i to oboje i znoj je dio tog čarobnog trenutka. Tu su i slina i tjelesne tekućine i sve je to lijepo i sastavni dio seksa. Ako to nekoga smeta i ako tu nelagodu prenosi na partnericu (ili obratno) to može stvoriti problem, neravnotežu, čudan osjećaj koji nagriza strast i, prije svega, kvari užitak, piše Živim.hr.

Seks nije gotov onda kad on dosegne vrhunac

Često on postiže orgazam prije nje i apsolutno je zabranjeno tada završiti spolni odnos. Ženi je fiziološki potrebno više vremena da postigne orgazam u odnosu na muškarca. No, postoje razni načini da se ta razlika premosti. Jedan od tih je usredotočiti se na predigru tako da ona bude vrlo uzbuđena u trenutku kad dođe do penetracije, čime se skraćuje vrijeme koje je potrebno da dosegne vrhunac. Drugo rješenje je da se, čim 'nadođete' nakon orgazma, potrudite da ga i ona postigne. Usredotočite se na nju, slušajte je, pitajte što joj se sviđa, što želi u tom trenutku...i nastavite u skladu s tim! Niti jedna žena ne doživljava kao nešto loše činjenicu da ste orgazam doživjeli prije nje, no pod uvjetom da nakon toga ne ostane uzbuđena i ostavljena nezadovoljena dok partner odlazi zapaliti cigaretu ili tone u san.

Nemojte gledati svoje mišiće dok vodite ljubav

Ovo je savjet namijenjen posebno ljubiteljima fitnessa, dizanja utega i drugih oblika održavanja forme. Muškarac mišićavog i vitkog tijela može se sviđati ženama (iako ne svima), no nemojte se 'samozadovoljavati' pogledom na svoje bicepse i tricepse dok ste iznad nje, iza nje, ispod nje, u njoj... Žene to itekako primjećuju i ne misle da je to muževno. Smatraju vas taštim, nezrelim, nezainteresiranim  i usredotočenim samo na sebe. Kad se vodi ljubav treba se prepustiti magiji trenutka: osluškivati svaki uzdah, šapat, najmanju reakciju, pokrete svog i partnerovog tijela, a ne diviti se vlastitom, savršeno isklesanom tijelu.

Je li ti bilo dobro? Bolje ne pitaj

Koliko ste puta na takvo pitanje dobili odgovor „ne, bilo je užasno, zaista nemaš talenta za seks”? Nikad, zar ne? Jer, niti jedna žena (ili barem velika većina njih) neće iskreno odgovoriti na to pitanje. Dakle, pitajte prije ili za vrijeme, a ne poslije. Žene vole da ih se pita sviđa li im se nešto, je li im dobro, što žele ili ne žele da im radite, gdje i kako žele da ih ljubite, gdje da ih dodirujete, oralno zadovoljavate i sve ostalo za vrijeme seksa, a ne da poslije samo pitate je li bio dobro. Izbjegavajte takva pitanja koja jasno ukazuju na potrebu da čujete potvrdu za svoju izvrsnu izvedbu, za muževnost, za stručnost u seksu i tako dalje. Još jedna stvar koju morate izbjegavati jest da pitate jeste li bolji u odnosu na njezine bivše partnere. Ona je u krevetu s vama i potrudite se da joj bude nezaboravno pa neće biti potrebe da itko razmišlja o bivšim ljubavnicima.

Zabranjeno je škrtarenje na poljupcima

Ljubljenje je početak, prateća 'muzika' i kraj ljubavnog čina. Ukratko, poljubac je alfa i omega strasti između dvije osobe. Ne postoji seks bez poljupca, bez zanosa, osjećaja jedinstva, bliskosti koju samo poljubac može dati. Ljubite je po vratu, usnama, gdje god želite, samo je ljubite! Ljubiti ženu znači učiniti da se osjeća poželjnom, seksi, i voljenom. Znati dobro ljubiti je možda i ključna stvar u cijelom seksu.

Kopirati
Drag cursor here to close