Iskoristite maštu

Pet ideja za potpuno drukčije Valentinovo

Jednostavno pustite mašti na volju i u vlastitom domu stvorite atmosferu za pamćenje.
Lifestyle / Seksualnost | 09. 02. 2021. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valentinovo ove godine ipak će biti nešto drugačije od onih koje pamtimo, ali to ne znači da mora biti manje posebno ili romantično.

Jednostavno pustite mašti na volju i u vlastitom domu stvorite atmosferu za pamćenje, a ako vam nedostaje inspiracije, donosimo vam pet ideja kako ove godine možete iskoristiti najbolje od najromantičnijeg dana u godini.

Isplanirajte večer ispred televizora, ali s romantičnim preokretom

Filmska večer u dvoje može biti onoliko elegantna, seksi i nježna koliko vi to želite. Ovakav spoj idealna je prilika da u intimi vlastitog doma provedete savršenu, opuštajuću večer i prilagodite atmosferu vlastitim željama.

Stvorite scenografije, krenite s mirisnim svijećama, a po podu i kauču možete posipati ružine latice za potpuni dojam. Ako na kauču nemate dovoljno mjesta, po podu pobacajte mekane jastuke i deke za maženje tijekom filma, piše Gloria.hr

Na vašem filmskom repertoaru neka se nađu romantični titlovi poput bezvremenskih klasika kao što su "Bilježnica" ili pak "Tri metra ispod neba", a ljubavnu iskru možete ponovno rasplamsati i gledanjem filma kojeg ste zajedno pogledali na trećem spoju ili pak omiljene serije koju ste obožavali gledati kao par tijekom veze.

Naručite omiljenu hranu koju ne jedete često ili čak naručite iz više restorana

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a ovo Valentinovo možete iskoristiti upravo za isprobavanje omiljenih recepata, hrane koju ne jedete često ili se pak poigrati i naručiti hranu iz više restorana za vaš spoj iz snova.

Iako zbog epidemioloških razloga ne možete posjetiti omiljene restorane, uvijek vam preostaju dostave. Ljubavnu atmosferu zagrijte naručivanjem jela koja uključuju afrodizijake poput tartufa i crne čokolade, a uz večeru poslužite butelju omiljenog crnog vina. Prigušite svjetla i na radiju pustite omiljene stihove uz koje ćete u mislima otputovati na najromantičnija mjesta na svijetu.

Napravite kućnu spa oazu i zapalite svijeće

S nekoliko svijeća, uljem za masažu i proizvodima za njegu kože, možete stvoriti noć ugađanja za sebe i svoju bolju polovicu. Uz mirisna eterična ulja i nekoliko masažnih trikova koje ste pokupili na internetu, poželjet ćete zauvijek ostati u zagrljaju svog partnera. U svoju spa oazu uključite i proizvode za njegu kože uz koje će vaša i koža vašeg partnera biti besprijekorno meka i nježna na dodir.

Isplanirajte buduće putovanje jednom kada se situacija u svijetu smiri

Dok uživate u romantičnoj večeri ne morate samo maštati o putovanjima u dvoje. Napravite iskorak i počnite planirati zajedničko putovanje na koje ćete otići kada se primiri epidemiološka situacija. Istražite čarobna mjesta u svijetu na kojima još niste bili, a koja biste voljeli posjetiti sa svojom boljom polovicom, odaberite smještaj i isplanirajte putovanje do najsitnijeg detalja. Bilo da se radilo o vikendu ili pak dužem putovanju u egzotične krajeve, ovo će vam pomoći da rasteretite misli, ali i imate kompletno isplanirano putovanje kada se granice otvore.

Napravite svoj signature koktel

Pustite mašti na volju, probudite svog unutarnjeg miksologa i promućkajte nekoliko koktela s vašim omiljenim sastojcima. Romantični kokteli u strastvenoj crvenoj boji impresionirat će vašu voljenu osobu i poslužit će vam kao izgovor da malo pojačate glazbu i zaplešete kao da ste u svom omiljenom baru. U izradu možete uključiti i svoju bolju polovicu pa vam ova ideja može poslužiti i kao dodatna vrsta zabave.

Možete se poslužiti i nekim poznatim receptima pa napraviti nekoliko varijacija na temu, a ako ste dovoljno odvažni, poigrajte se svojim omiljenim sastojcima i napravite svoj signature koktel.

Kopirati
Drag cursor here to close