Hm

Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara

Potter je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo pripaziti ako sumnjate u vjernost partnera.
Lifestyle / Seksualnost | 01. 04. 2019. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privatna istražiteljica iz Australije, Honey Potter, gostovala je na radiju i podijelila svoje iskustvo u 'hvatanju' preljubnika. Kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima da bi ih uhvatila u preljubi već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njezini klijenti sumnjaju u vjernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa sretnim završetkom.

“Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i djecu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osjećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine.”

Potter je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo pripaziti ako sumnjate u vjernost partnera.

Mobilni telefon

Honey kaže da je mobitel prva stvar na koju morate obratiti pažnju, a ovisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja. “Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite što je na njemu i redovno briše sadržaj.”

Laganje o tome gdje je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gdje je bio ili gdje ide često, radi se o sastancima s ljubavnicom.

Osjećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu, svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podijelite brige sa svojom boljom polovinom, prenosi Glas Srpske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close