Što si po horoskopu?

Ovi znakovi nikada ne varaju svoje partnere - jeste li vi među njima?

Kad je riječ o nevjeri, onda ova se ova tri znaka ubrajaju u najvjernije duše.
Lifestyle / Seksualnost | 14. 05. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad je riječ o vjernosti, nema svatko jednake principe. Naime, neki su malo ''liberalniji'', odnosno poprilično opušteni.  S druge strane, postoje osobe koje ne podnose nevjeru i nikada ne bi prevarile partnera. Kad je riječ o nevjeri, onda ova se ova tri znaka ubrajaju u najvjernije duše, piše miss7. 

Djevica 

Djevica je vjerna osoba koja ima svoje principe. Za osobe rođene u znaku djevice je nevjera apsolutni tabu – također je i neoprostiva. Ako si u vezi s djevicom, možeš mu vjerovati i uvijek se pouzdati u njega. On nikada ne bi prevario svoju dragu.

Jarac 

Ovaj horoskopski znak spada među najvjernije. Nevjera je za njega strana riječ. Kad je u vezi, nema šanse da počini preljub. Točno to očekuje i od svoje partnerice. Ako će jarca prevariti osoba s kojom je u vezi, on će to joj to teško oprostiti. Prevara se apsolutno kosi s njegovim principima.

Rak 

I rak spada među znakove koji neće varati kad su u vezi. On sam strahuje od prevare te da ga netko ne povrijedi – stoga nikada to ne bi napravio partnerici. Radije će prekinuti vezu ako primijeti da više ne ide.

Kopirati
Drag cursor here to close