Ti i ja

Ova četiri horoskopska para ne bi trebali biti niti prijatelji, a kamoli u ljubavnoj vezi

Nije svako prijateljstvo toliko lako i jednostavno. Neka zahtijevaju puno toga.
Lifestyle / Seksualnost | 24. 06. 2020. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neka prijateljstva jednostavno funkcioniraju. I to, čini se, sasvim lagano. Odnos pun poštovanja te naizmjenično davanje i uzimanje. Zabavno je biti prijatelj s tom osobom te nema nikakvog pritiska. Svatko pokazuje razumijevanje i tu je za onog drugog, vjeruje mu te neće povrijediti osjećaje. Međutim, nije svako prijateljstvo toliko lako i jednostavno. Neka zahtijevaju puno toga. Uvijek treba biti na pravom mjestu, svoje osjećaje podrediti drugome… i na kraju ipak budemo razočarani ili povrijeđeni. Zato ovi horoskopski parovi ne bi trebali biti prijatelji…

1. Ovan i rak

Oba horoskopska znaka zapravo su jako brižna i rado se brinu za druge. Međutim, ovan je sklon konfliktima i nesuglasicama – jer mu je jako stalo do svog mišljenja. Kad dođe do različitih mišljenja, osjetljivi rak često bude povrijeđen. Osim toga, oba znaka žele zadržati kontrolu. To je često razlog svađe u ovom prijateljstvu, piše Miss7.

2. Bik i jarac

Horoskopski znakovi bik i jarac prilično su slični. Oba su sa dvije noge čvrsto na zemlji, odgovorni su i pouzdani. Međutim, upravo zato dolazi do svađe. Bik i jarac su si zapravo previše slični. Osim toga, oba znaka imaju rogove i ne boje se upotrijebiti ih. Oba znaka nevjerojatno su tvrdoglavi pa zato često dolazi do nesuglasica.

3. Blizanci i bik

Oba horoskopska znaka su zapravo uvijek tu jedan za drugoga te si međusobno daju potporu. Međutim, ponekad je blizancu teško održati svoju riječ. Uvijek mu nešto „uleti“, a biku onda, prije ili kasnije, pukne film. Uzvraća i ponaša se tvrdoglavo. Tako nastaju nesuglasice među njima.

Kopirati
Drag cursor here to close