Oralno nije moralno?

Oralnim seksom onemogućila pljačkaša benzinske postaje!

Dok je prestrašeni djelatnik otvarao sef, pojavila se misteriozna žena koja je počela oralno zadovoljavati pljačkaša te mu na taj način odvratila pažnju i spriječila bijeg.
Lifestyle / Seksualnost | 02. 02. 2021. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ilustracija: Benzinska postaja u Slovačkoj

Bizaran slučaj razbojništva u kojem se u glavnoj ulozi našao 24-godišnji Srbijanac i misterozna žena dogodio se na jednoj benzinskoj postaji u Slovačkoj.

Kako izvještavaju Daily Mail i Guardian, nezapamćeni slučaj se zbio kada je 24-godišnjak pokušao opljačkati benzinsku na periferiji Bratislave. Pljačkaš je ušao u prostoriju pumpe i zatražio novac, a tada je više puta snažno udario djelatnika prije nego li je uzeo sav novac iz kase.

Otišao je potom u stražnji dio gdje je od drugog djelatnika crpke zatražio da otvori sef. Dok je prestrašeni djelatnik otvarao sef, pojavila se misteriozna žena koja je počela oralno zadovoljavati pljačkaša te mu na taj način odvratila pažnju i spriječila bijeg.

U međuvremenu je jedan od zaposlenika crpke uspio nazvati policiju koja je na koncu zatekla na mjestu događaja pljačkaša i uhitila ga, piše Daily mail.

Prilikom uhićenja je pružao otpor pa su morali upotrijebiti sredstva prisile.

Prema pisanju lokalnih medija za sada još uvijek ostaje nepoznanicom kako su pljačkaš i žena došli u 'intimnu situaciju' te se sve okolnosti još uvijek istražuju.

Uhićeni Srbijanac, u međuvremenu, je smješten u pritvor. 

Kopirati
Drag cursor here to close